telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

6 dagen Rijncruise met burchten en kastelen - Da Vinci

Vanwege de tactische ligging van de vele nederzettingen langs de Rijn werden hier vaak kastelen, burchten en andere vestingen gebouwd. Om daar met een schip langs te varen is een belevenis op zich! Vanaf Arnhem vaart u naar Duitsland en bewondert u prachtige steden zoals Keulen, Koblenz en Rüdesheim. U verblijft op het exclusieve schip de Da Vinci. Dit riviercruiseschip mag met recht exclusief worden genoemd. Dit geldt niet alleen voor het fraaie interieur, maar ook voor de verzorging aan boord. Zonder twijfel is dit één van de mooiste passagiersschepen van Nederland. De Da Vinci is een modern schip met het uiterlijk van een groot jacht. Daar horen natuurlijk allerlei hedendaagse gemakken bij en die maken van uw cruise een onvergetelijke vakantie!

  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Persoonlijk contact
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek veilig en vertrouwd Wij zijn aangesloten bij het SGR & ANVR
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Route Rijncruise met burchten en kastelen

Dag 1: Arnhem - Düsseldorf

Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom aan boord van het ms Da Vinci. In de loop van de avond zal in de lounge de bemanning aan u worden voorgesteld en kunt u onder het genot van een drankje nader kennismaken met uw medepassagiers. Tijdens het diner gooien we de trossen los en varen we rustig naar onze eerste bestemming Düsseldorf.

Dag 2: Düsseldorf - Bonn

In de ochtend heeft u de gelegenheid om Düsseldorf te verkennen. Deze stad biedt u een diversiteit aan mogelijkheden. De Altstadt laat u het oude gedeelte van Düsseldorf zien, terwijl u in de Medienhafen kennismaakt met de moderne architectuur. Tijdens de lunch vervolgen we onze reis naar Bonn, waar we in de loop van de avond aankomen.

Dag 3: Bonn - Koblenz

De ochtend brengen wij door in Bonn, de voormalige hoofdstad van West-Duitsland. Een rondrit biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met de geboortestad van Ludwig van Beethoven. We laten Bonn aan het einde van de ochtend achter ons en varen door naar Koblenz. Deze handelsstad ligt ingeklemd tussen de Moezel en de Rijn. Het Deutsches Eck, het punt waar de Moezel uitmondt in de Rijn, is een echte trekpleister. Oude vestingmuren, burchttorens en kastelen zijn overblijfselen uit een bewogen verleden en zijn nog steeds zichtbaar in deze stad.

Dag 4: Koblenz - Rüdesheim

Tot de lunch kunt u Koblenz nog verkennen, waarna wij onze reis vervolgen naar Rüdesheim. Wij varen over de Romantische Rijn waar u geniet van prachtige uitzichten. Vele burchten en kastelen ziet u passeren op de dichtbegroeide bergtoppen. In het begin van de avond komen we in de wijnstad Rüdesheim aan. De middeleeuwse stadskern, evenals gedeelten van de stadsversterking, zijn bewaard gebleven. In de Drosselgasse is het altijd gezellig. Onder het genot van live muziek kunt u in de vele restaurants en barretjes genieten van de wereldberoemde Rüdesheimer Kaffee of één van de lokale wijnen.

Dag 5: Rüdesheim - Keulen - Emmerich

Op onze terugreis richting Keulen passeren we de Loreley en kunt u nogmaals genieten van de prachtige omgeving die aan u voorbij trekt. In de loop van de middag komen we in de Domstad aan. De gotische kathedraal is de hoofdkerk van het aartsbisdom Keulen en tevens één van de grootste kathedralen van Europa. Achter de kathedraal bevinden zich lange winkelstraten waar u heerlijk kunt winkelen. Na het Farewell Dinner varen we stroomafwaarts naar Emmerich.

Dag 6: Emmerich - Arnhem

De laatste dag is al weer aangebroken. Als afsluiting van deze mooie reis hebben wij een heerlijke Champagnebrunch voor u klaar staan. Aangekomen op onze eindbestemming Arnhem, nemen wij afscheid van u en wensen u een wel thuis.

Da Vinci Cruiseschip

De Da Vinci is zonder twijfel één van de mooiste passagiersschepen van Nederland. Dit moderne schip heeft het uiterlijk van een groot jacht en daar horen natuurlijk allerlei hedendaagse gemakken bij. Die maken van uw cruise een onvergetelijke trip.

De Da Vinci is een schip met veel ruimte voor haar 110 passagiers en heeft een zeer exclusieve uitstraling. Dat ziet u overal in terug. De grote wenteltrap naar het hoofddek wordt onder andere omringd door de receptie, een personenlift en de bibliotheek een gezellig zitje. Verder naar voren vindt u de sfeervolle lounge met een grote bar en dansvloer. Op het hoofddek vindt u het restaurant. Buiten op het zonnedek is er volop ruimte, met onder de overkapping een extra lounge. Overal op het schip heeft u een prachtig uitzicht door de grote ramen. Verder is er aan boord een sauna en een fitnessruimte met moderne fitnessapparaten.

Bereikbaarheid
Het hoofddek bereikt u vanaf het promenadedek via meerdere trappen of met de personenlift. Er zijn drie trappen naar het zonnedek, waarvan er één is voorzien van een stoellift.

Hutaccommoditie
De hutten zijn royaal ingericht met twee bedden die overdag worden opgeklapt. Hierdoor komen er twee comfortabele zitplaatsen tevoorschijn. Er is ruim voldoende kastruimte en natuurlijk zijn alle hutten voorzien van grote ramen, regelbare airconditioning, een kluisje en een televisie. In de badkamer vindt u een afsluitbare douche, een toilet, een wastafel en een föhn. Alle hutten hebben dezelfde afmeting, behalve de éénpersoonshutten, die zijn iets kleiner.
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
03:22:00 | 0,33 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch