naar Homepagina
  1. Stage: Medewerk(st)er Callcenter

Stage: Medewerk(st)er Callcenter

Werken bij Bolderman betekent dat wij het leuk vinden om vakanties perfect te regelen voor en met onze klanten! Waar je ook werkzaam bent in onze organisatie, iedereen draagt zijn steentje bij aan het vinden en organiseren van die vakantie, zodat onze reizigers Bolderman ook voor hun volgende reis weer weten te vinden. Met een geweldig team werken we op ons kantoor in Veenendaal aan een constante optimalisering van ons aanbod, efficiency en rendement!

Wij zoeken per direct: Stagiair Medewerk(st)er Callcenter

Hoe gaat jouw dag eruitzien?
Ons callcenter team helpt klanten met al hun vragen, van persoonlijk reisadvies tot eerste hulp bij boeken. Vragen komen bij ons binnen via telefoon, e-mail en Social media. Jouw taak om dit team zo goed mogelijk te helpen bij het beantwoorden van vragen. Soms betekent dit dat je achter de schermen helpt met het uitzoeken van een vraag en op andere dagen help je juist mee aan de telefoon.

De werktijden:
Het callcenter is open van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.30 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur. In overleg met jou zullen we het werkrooster opstellen.

Wie ben jij?
Ten eerste: jij bent écht gedreven om iedere klant een goede dag te bezorgen. Klantenservice kan in jouw ogen altijd sneller, beter en vooral leuker.  

Jij houdt je vooral bezig met: 
  • Het uitzoeken van klantvragen bij verschillende afdelingen en partners 
  • Meewerken op de klantenservice
  • Het aannemen en uitzoeken van vragen, met hopelijk als gevolg een nieuwe klant!
Wij bieden: 
De ideale stage voor studenten die verder willen in de service gerichte dienstverlening. Je leert de kneepjes van het vak bij de grootste bus touroperator van Nederland. We reserveren voor jou een mooie werkplek in ons nieuwe kantoor in Veenendaal aan de A12. Een relaxte werkomgeving waar veel gelachen wordt. Vanzelfsprekend bieden we een marktconforme stagevergoeding. 

Ben jij de stagiair​ Medewerk(st)er Callcenter die we zoeken?
Dan leren wij je graag kennen! Stuur je motivatiebrief en cv naar vacature@bolderman.nl. Wie weet drinken we binnenkort een kopje koffie of thee.

N.B. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij werken niet met recruiters. 
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
22:21:04 | 0,03 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch