naar Homepagina
  1. Meerdaagse Chauffeur

Meerdaagse Chauffeur

Ben jij onze nieuwe touringcarchauffeur die het leuk vindt om de hele dag met reizigers in contact te zijn? Dan is dit de baan voor jou! Bolderman Excursiereizen & Effeweg.nl staan voor reizen met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding, veilige en comfortabele touringcars, een goed product en uitstekende service. Onze chauffeurs laten reizigers de mooiste plekken van Europa zien. Door de uiteenlopende reizen die aangeboden worden aan de reizigers bieden wij onze chauffeurs een divers werkaanbod. Wegens enorme belangstelling naar onze reizen zijn wij op zoek naar extra chauffeurs die ons team kan komen versterken.

Wij werken met een brede groep chauffeurs. Jong en oud is welkom!

Meerdaagse Touringcarchauffeur
(met of zonder ervaring)


Wat doe je zoal op een dag?
Als meerdaagse chauffeur begint je werkweek bij ons op het overstappunt in Zeeland (Noord-Brabant). Zodra alle passagiers zijn ingestapt, kan de reis beginnen. Of je nou naar Spanje, Oostenrijk, Duitsland, Kroatië of Noorwegen reist: het is aan jou om ervoor te zorgen dat men een onvergetelijke reis beleefd welke tot in de puntjes is verzorgd. Naast het besturen van de bus, verschaf je e.v.t. toeristische informatie over het programma en help je de passagiers daar waar nodig.

Wat kunnen wij je bieden?
Met meer dan 150.000 reizigers op jaarbasis is er altijd wel een rit die bij je past. Wij reizen het hele jaar door waardoor er ook in de wintermaanden genoeg werk is. Naast de goede arbeidsvoorwaarden en ruime planning weet je altijd vroegtijdig wat voor reizen je gaat rijden. Je salaris is marktconform CAO besloten busvervoer en O.R.T.. Uiteraard ontvang je van ons ook een kledingpakket voor tijdens de reis. Wij bieden diverse contractmogelijkheden aan, net wat bij jou past!

Standplaatsen:
Wij hebben diverse standplaatsen door het hele land waardoor er altijd wel een standplaats bij jou in de buurt is.

Ben je niet in het bezit van een touringcar rijbewijs en toch op een bus willen rijden? Wij bieden een opleiding tot chauffeur aan inclusief baangarantie.

Belangstelling?
Interesse in deze uitdagende baan? Stuur dan je gemotiveerde sollicitatiebrief, voorzien van CV, per e-mail naar vacature@bolderman.nl.
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
12:58:54 | 0,03 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch