naar Homepagina
 1. Inkoper (fulltime)

Inkoper (fulltime)

Bedrijfsprofiel
Viabus GMBH is met zijn labels Bolderman Excursiereizen, Effeweg.nl, Van Nood en Diogenes Groepsreizen de grootste bus touroperator van Nederland met een groot aanbod aan (bus)reizen binnen en buiten Europa. Hierbij wordt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding gehanteerd. De reizen zijn met zorg samengesteld zodat de reizigers onbezorgd van hun vakantie kunnen genieten. Het aanbod van de labels bestaan o.a. uit busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedenreizen, cruises, vliegreizen, autoreizen, kerstreizen, winterreizen en najaarsreizen. De reisbranche verandert snel, van de brochures schuift Viabus GMBH snel op naar een web-operator die door middel van de laatste technieken allerlei vakanties aan diverse doelgroepen presenteert en verkoopt. Het hoofdkantoor van Viabus GMBH is gevestigd in Zürich direct naast het Centraal Station.

Voor ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren
Inkoper (fulltime)

Wie zoeken wij
Viabus GMBH zoekt een ervaren inkoper die een groot deel vanuit Zürich zal werken. Je hebt affiniteit met het product en beschikt over vaktechnische kennis en ervaring die nodig is om ons product naar een nog hoger plan te brengen. Je bent dus een op-en-top professional en weet alles van inkoop, productontwikkeling, samenwerken, calculatie, omzet, opbrengsten en productanalyse. Je denkt in kansen en mogelijkheden en kan ‘out of the box’ denken. Je hebt plezier in het contact met leveranciers en hebt de ‘drive’ om steeds weer beter te willen zijn. Functieomschrijving Je onderhoudt contacten met de hotels waar Viabus GMBH contracten mee heeft in binnen- en buitenland (nagenoeg heel Europa). Samen met de afdeling product ben je verantwoordelijk voor het totale inkoopproces. Daartoe selecteer en bezoek je de accommodaties in de desbetreffende landen en voer je zelfstandig contractonderhandelingen. Gedurende dit proces bouw je verder aan en onderhoud je een sterk persoonlijk netwerk met huidige en toekomstige hoteleigenaren of agenten. Verder signaleer je vroegtijdig ontwikkelingen in de verschillende landen en deel je deze informatie met je collega's op het hoofdkantoor en voorzie je hen van alle relevante informatie.

Functie-eisen
Voor deze functie gelden de volgende criteria:

HBO werk- en denkniveau

 • commerciële instelling
 • passie voor reizen en beschikken over ruime reiservaring (bij voorkeur binnen Europa)
 • sterke onderhandelaar en persoonlijkheid
 • representatief voorkomen
 • uitstekend cijfermatig inzicht
 • Je bent betrouwbaar, secuur, proactief en zelfstandig
 • een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift
 • goede kennis van Microsoft Word, Excel
 • bereidheid tot veelvuldig reizen
 • in bezit van rijbewijs B


Aanbod
Viabus GMBH biedt een uitdagende functie voor een ervaren inkoper die de belangen van de organisatie weet te verdedigen en alles in het werk stelt om tot het uiterste te gaan. Uiteraard met respect voor de contractpartners. Er is ruimte voor ontwikkeling (o.a. opleidingsmogelijkheden), creativiteit en eigen initiatief. Viabus GMBH is een bedrijf met een plezierige en informele werksfeer, met directe communicatie en wij houden van samenwerken. Jouw salaris stemmen wij af op ervaring en is marktconform.

Geïnteresseerd?
Herken je jezelf in deze vacature en zie je de kansen en uitdagingen in deze interessante job? Dan vragen wij je een c.v. en motivatie te sturen naar vacature@bolderman.nl.

Soort dienstverband: Voltijd

N.B. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij werken niet met recruiters. 

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
07:14:08 | 0,05 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch