telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8 dagen Venetië en omgeving

vanaf € 399,-

Altijd al eens naar Venetië gewild? Tijdens deze reis gaat u naar Venetië en ziet u ook de prachtige omgeving. We verblijven in het levendige Lido di Jesolo, van waaruit we verschillende mooie excursies maken. Zo bezoeken we de prachtige stad Padua, maken een mooie boottocht door de Venetiaanse lagunes en gaan we naar Treviso. Hoogtepunt is natuurlijk het wereldberoemde Venetië, waaraan we een uitgebreid bezoek zullen brengen. Boek deze reis Venetië en omgeving voordelig en vertrouwd bij Bolderman Excursiereizen!

 • Hotel 100 meter van eigen strand
 • Uitgebreid bezoek Venetië o.l.v. een gids
 • Boottocht eilanden Murano en Burano
 • Inclusief goed verzorgd afscheidsbuffet
 • Luxe Comfort Class touringcar
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
 • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
 • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
 • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Venetië en omgeving

Zaterdag: Nederland - Zuid-Duitsland

Via één van onze servicelijnen komt u bij ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee aangeboden krijgt. Aansluitend rijden we via de Duitse autobanen naar Zuid-Duitsland voor diner en overnachting.

Zondag: Zuid-Duitsland - Lido di Jesolo

Na het ontbijt zetten we koers naar Oostenrijk. Via Innsbruck bereiken we de Brennerautobahn en vervolgens passeren we de grens met Italië. We vervolgen onze weg en via Verona komen we aan het eind van de middag aan bij ons hotel in Lido di Jesolo, waar we 5 nachten zullen verblijven.

Maandag: Venetië

Vandaag bezoeken we meteen één van de hoogtepunten van deze reis, namelijk Venetië. Vanuit Punta Sabbioni gaan we met de boot naar Venetië. Hier krijgen we eerst een rondleiding o.l.v. een lokale gids. We zien o.a. het Dogenpaleis, de Brug der Zuchten en natuurlijk het prachtige San Marcoplein. Na de rondleiding heeft u nog ruimschoots de tijd om de stad zelf te verkennen. Misschien wilt u met een echte Venetiaanse gondel een tochtje maken? Aan het eind van de middag gaan we weer met de boot terug.

Dinsdag: Vrije dag of Padua (zie Bolderman Pluspakket)

Een vrije dag om zelf in te delen. Met de gasten die het Pluspakket geboekt hebben, gaan we op weg naar de stad Padua, waarvan de Basiliek van de Heilige Antonius het middelpunt is. Na een korte rondrit door de stad stappen we in de buurt van de basiliek uit en kunt u deze ook van binnen gaan bekijken. Aansluitend rijden we door het dal met de Brenta rivier. Links en rechts van de weg zien we de prachtige villa’s van de Venetiaanse patriciërs. Veel van deze woningen stammen nog uit het rijke verleden van Venetië. Aan het eind van de middag zijn we weer terug in Lido di Jesolo.

Woensdag 5: Eilanden Murano en Burano

Liefhebbers kunnen vandaag mee op een boottocht door de Venetiaanse lagunes. We rijden weer naar Punta Sabbioni, waar we aan boord gaan (boottocht ca. € 20,00 p.p.). We brengen een bezoek aan het eiland Murano, waarnaar in het verleden, na de vele branden in de stad, de glasindustrie van Venetië is verplaatst. Hier kunt u het vervaardigen van het originele Venetiaanse glas zien (niet inclusief). Vervolgens gaan we naar het eiland Burano, het eiland waar nog op traditionele manier kant geweven wordt.

Donderdag: Vrije dag of Treviso (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag kunt u de dag zelf indelen in Lido di Jeselo. Heeft u het Pluspakket geboekt? Dan gaat u mee naar Treviso. Treviso is absoluut de moeite waard vanwege zijn Renaissance-pleinen, paleizen, rijk beschilderde kerken en oude waterwegen. Het Piazza dei Signori is het sociale hart van de stad. Hier staat het 13e-eeuwse stadhuis Palazzo dei Trecento en het Palazzo della Prefettura. Achter de Prefettura staat een klokkentoren. U krijgt ruim de tijd Treviso te verkennen en om in het gezellige centrum te lunchen of te winkelen. Na het bezoek aan Treviso gaan we naar het Castello di Roncade, waar we nog een wijnproeverij zullen bezoeken.

Vrijdag: Lido di Jesolo - Zuid-Duitsland

Helaas moeten we weer afscheid nemen van Lido di Jesolo. Via de Brennerautobahn verlaten we Italië en rijden we door Oostenrijk naar ons hotel in Zuid-Duitsland voor diner en overnachting.

Zaterdag: Zuid Duitsland - Nederland

Na het ontbijt begint de laatste etappe van deze boeiende reis. Over de Duitse autowegen rijden we met verschillende stops naar ons centrale overstappunt in Nederland. Hier krijgt u, voordat u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts keert, een goed verzorgd afscheidsbuffet aangeboden.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Hotel Bolivar, Lido di Jesolo

Het hotel is gelegen in het centrum van Lido di Jeselo en op slechts 100 meter van het eigen strand. Het beschikt over een receptie, lounge, bar, restaurant, zwembad en lift. De kamers hebben allen een badkamer met douche en toilet, televisie en telefoon. Veel kamers hebben een balkon. Wifi is gratis in het hotel (in de openbare ruimtes).

Reisverhaal Merel

ik ben 16 september terug gekomen van Venetië en omgeving en aantal mooie plaatjes geschoten.
de eerste foto (zie bijlage) is van een van de kanalen op Venetië.
En de 2e foto  (zie bijlage) is van Burano wat ik een van de mooiste eilanden vind.

Reisverhaal Neeltje

Ik heb een, vind ik een heeeel mooie foto van Venetie gemaakt   vanuit de Gondel  ik denk 
dat deze foto een heel mooi overzicht geeft van wat je in venetie te wachten staat.

Italië

Reisdocumenten:
Uw paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot terugkomst in Nederland.

Valuta:
In Italië wordt betaald met de Euro.

Elektriciteit:
In Italië worden de stopcontacten van type C, F en L gebruikt. De netspanning is 230 V en de frequentie is 50 Hz. U heeft verloopstekker nodig in Italië.

Kraanwater:
Over het algemeen is het kraanwater in Italië van goede kwaliteit en kan het veilig worden gedronken. Bij twijfel, of als u het opschrift ‘Acqua non potabile' (geen drinkwater) tegenkomt, kunt u water uit flessen gebruiken, dat overal verkrijgbaar is.

Tijdzone:
UTC +1, dezelfde tijdzone als in Nederland.

Taal:
In Italië is de officiële taal Italiaans.

Prijsniveau:
De prijzen zijn vergelijkbaar met die in Nederland.

8 dagen Venetië en omgeving

50 reizigers bevelen deze reis aan
8,4 Gemiddelde beoordeling

50 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,3
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,4
 • Vervoer met touringcar 8,4
 • Chauffeur 8,8
 • Reisprogramma 8,4
 • Accommodatie 8,2
 • Contact met Bolderman 8,5
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
15:24:50 | 0,57 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch