telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 18:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8-daagse voorjaarsreis Kroatië, Opatija en Lovran

vanaf € 359,-

Maak tijdens deze 8-daagse reis kennis met het prachtige Kroatië! Kroatië wordt gekenmerkt door honderden kilometers kust en ruim 1000 eilanden. Tijdens deze reis naar Kroatië verblijft u in de badplaats Lovran. Vanuit ons hotel brengt u onder andere een bezoek aan pittoreske dorpjes als Rovinj en het bekende Porec, de Plitvice meren en de Grotten van Postojna. Natuurlijk mag een bezoek aan Krk, het Gouden Eiland, ook niet ontbreken! Het milde Middellandse zeeklimaat en de gevarieerde excursies maken deze reis tot een onvergetelijke ervaring.

  • Bezoek Grotten van Postojna
  • Bezoek Rovinj en Porec
  • Excursie Gouden eiland Krk
  • Excursie Plitvice meren
  • Bezoek Opatija
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* onder voorbehoud van annuleringen
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Persoonlijk contact Heeft u hulp nodig? Dan zijn we er voor u!
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan voorjaarsreis Kroatië, Opatija en Lovran

Zaterdag: Nederland - Zuid-Duitsland

Via één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Aansluitend rijden we naar ons hotel in Zuid-Duitsland voor diner en overnachting.

Zondag: Zuid-Duitsland - Grotten van Postojna - Lovran (zie Bolderman Pluspakket)

Na het ontbijt rijden we verder naar Kroatië. Onderweg brengen we een bezoek aan de Grotten van Postojna (zie Pluspakket), één van de grootste en mooiste grottenstelsels ter wereld. Aan het eind van de middag komen we aan bij ons hotel, waar we de komende 5 nachten verblijven. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje.

Maandag: Rovinj en Porec

's Ochtends brengen we een bezoek aan de oude Romeinse havenplaats Rovinj. Het oude centrum met de kleine steegjes, historische gebouwen en de levendige haven maken deze plaats tot een toeristische trekpleister. Vanuit Rovinj kunt u een boottocht maken naar Porec (niet inbegrepen en onder voorbehoud van de weersomstandigheden), één van de bekendste vakantieplaatsen van Kroatië. Onderweg passeert u de Limfjord. In Porec kunt u een bezoek brengen aan de Euphrasius basiliek. Deze prachtige basiliek stamt uit de 6e eeuw en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Aan het eind van de middag keren we terug naar ons hotel.

Dinsdag: Eiland Krk en wijnproeverij (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag neemt uw chauffeur u mee op excursie naar Krk, ook wel het Gouden Eiland genoemd vanwege zijn rijke cultuur en prachtige natuur. Per touringcar rijden we over de brug die Krk verbindt met het vaste land. We maken een mooie rondrit over het eiland, waarbij we pittoreske vissersdorpjes passeren. Ook zal een bezoek aan de stad Krk niet ontbreken. Daarnaast wonen we een wijnproeverij bij (zie Pluspakket). Voor het diner zijn we terug in ons hotel.

Woensdag: Vrije dag of Plitvice meren (zie Bolderman Pluspakket)

Een vrije dag staat op het programma. Na het ontbijt vertrekken we met de gasten die het Pluspakket hebben geboekt naar het oudste merengebied van Europa: de Plitvice Meren. Dit Nationaal Park telt zestien blauw en groen gekleurde meren, die overgaan in meer dan 90 sierlijke watervallen op verschillende hoogteniveaus. Plitvice is in 1949 verklaard tot Nationaal Park en sinds 1979 toegevoegd aan de lijst van beschermde natuurgebieden van UNESCO. Geniet vandaag van dit prachtige schouwspel en vergeet vooral uw wandelschoenen en camera niet!

Donderdag: Opatija (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag heeft u een vrije dag. Als u het Pluspakket heeft geboekt kunt u kennismaken met het toeristische Opatija, een prachtige stad gekenmerkt door tal van imposante, pastelkleurige villa’s en oude hotels. U kunt een wandeling maken over het bekende Franz-Josef pad, ook wel de Lungomare wandelpromenade genoemd. Dit unieke 12 kilometer lange wandelpad werd aangelegd in de tijd dat dit gebied deel uitmaakt van de Donaumonarchie Oostenrijk-Hongarije. De promenade loopt langs de prachtige kust van Volosko naar Lovran.

Vrijdag: Lovran - Zuid-Duitsland

Vandaag moeten we al weer afscheid nemen van het prachtige Kroatië. Via een mooie route rijden we naar ons hotel in Zuid-Duitsland voor diner en overnachting.

Zaterdag: Zuid-Duitsland - Nederland

Op de laatste dag van deze vakantie rijden we via de Duitse autobanen terug naar Nederland. In de loop van de middag arriveren we op ons centrale overstappunt, waar u de gelegenheid heeft van een goed afscheidsbuffet te genieten (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur). Aansluitend keert u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.
Deze reis wordt uitgevoerd in samenwerking met onze partner Effeweg.

3* Hotel Bristol, Lovran

Dit hotel ligt direct aan zee, midden in een park, op ca. 100 meter afstand van het centrum. Het aristocratische hotel beschikt over een receptie, restaurant, bar en lift. Alle kamers zijn in een romantische stijl ingericht en beschikken over een badkamer met douche en toilet, haardroger, telefoon en televisie. Wifi is gratis in het hotel.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
08:04:12 | 0,54 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch