8-daagse voorjaarsreis Pittoresk Vrsar

Vrsar is een betoverend oud vissersstadje aan de kust van Istrië. Het schilderachtige stadje is in tweeën verdeeld; het oude historische gedeelte op de top van de heuvel en het moderne gedeelte aan de voet van de heuvel. Vanaf de kust van Vrsar kijkt u uit over een van de mooiste mediterrane archipels met 18 onbewoonde eilandjes, omringd door het kristalheldere water van de Adriatische zee. De Italiaanse dichter en avonturier Giacomo Casanova was hier ‘s zomers vaak te vinden en schreef dan zijn beroemde memoires. Vanuit Vrsar maken we diverse mooie excursies naar bijvoorbeeld Poreč, Opatija en Mošćenice. Ook de Brijuni eilanden en de binnenlanden van Istrië staan op het programma. Tijdens deze voorjaarsreis verblijven we in het uitstekende 3* Hotel Pineta dat beschikt over een restaurant, bar, binnenzwembad, fitness en wellness-ruimte. De kamers beschikken allen over een telefoon, televisie en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger.

  • Bezoek Opatija
  • Bezoek Poreč
  • Panoramatocht door Istrië
  • Optionele boottocht Brijuni eilanden
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan voorjaarsreis Pittoresk Vrsar

Dag 1: Nederland - Zuid Duitsland

Via één van onze servicelijnen komt u aan op ons centrale overstappunt. Hier krijgt u een kopje koffie of thee aangeboden. Vervolgens rijden we met verschillende stops naar Zuid-Duitsland voor diner en overnachting.

Dag 2: Zuid-Duitsland - Vrsar

Na het ontbijt vervolgen we onze reis via Salzburg en imposante berggebieden zoals het Dachsteingebergte en de Karawanken. Tegen de avond komen we aan bij ons hotel in Vrsar. Na de kamerindeling gaan we aan tafel voor het diner.

Dag 3: Poreč en boottocht Limfjord (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag brengen we een bezoek aan de bekende plaats Poreč, een prachtig stadje om te flaneren langs de talrijke winkeltjes. Ook is het de moeite waard een bezoek te brengen aan de Eufrasius Basiliek met de oude mozaïeken of, bij mooi weer, te genieten op één van de vele terrasjes met uitzicht op luxe jachten. Aansluitend maken de gasten die het Pluspakket hebben geboekt een mooie boottocht naar de Limfjord. Daarna rijden we terug naar ons hotel.

Dag 4: Vrije dag of Brijuni eilanden (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag kunt u de dag zelf indelen of, als u het Pluspakket heeft geboekt, mee gaan naar de Brijuni eilanden, die in 1983 uitgeroepen zijn tot Nationaal Park. Op een van deze eilanden, Veli Brijuni, had de vroegere leider van Joegoslavië, Tito, een buitenverblijf. Vele staatshoofden en filmsterren kwamen hier op bezoek. De exotische dieren die nu nog in het park leven zijn geschenken van verschillende staatshoofden. Vanaf Fazana varen we naar het eiland waar we met een treintje een rondleiding krijgen. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om zelf rond te kijken.

Dag 5: Panoramatocht

Na het ontbijt stappen we in de touringcar voor een schitterende panoramatocht door het binnenland van Istrië. Verschillende vergezichten en leuke dorpjes vormen het decor van deze boeiende dag. Vergeet dan ook niet uw camera mee te nemen!

Dag 6: Opatija en Mošćenice (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag staat de bekende plaats Opatija op ons programma, ook wel de 'oude dame aan de Kroatische Rivièra' genoemd. Het was vroeger een luchtkuuroord van de Hongaarse adel. Nu is het met de 12 kilometer lange wandelpromenade een veel bezochte toeristenplaats. Na het bezoek aan Opatija rijden we naar Mošćenice, waar we o.l.v. een gids een rondleiding krijgen (zie Pluspakket). Vervolgens rijden we via een mooie route terug naar Vrsar.

Dag 7: Vrsar - Zuid-Duitsland

Na het ontbijt nemen we afscheid van het schitterende Istrië. Via Slovenië en Oostenrijk rijden we met verschillende stops naar ons hotel in Zuid-Duitsland voor de laatste overnachting van deze reis.

Dag 8: Zuid-Duitsland - Nederland

Alweer de laatste dag van deze reis. We rijden via de Duitse autobanen terug naar Nederland. Op ons centrale overstappunt kunt u genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur). Aansluitend wordt u weer door één van onze servicelijnen huiswaarts gebracht.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Hotel Pineta, Vrsar

Dit hotel ligt op een heuvel en kijkt prachtig uit over het stadje en de kust. Het beschikt over een receptie, meerdere restaurants en bars, lift, binnenzwembad, fitness en wellness-ruimte. Alle kamers zijn voorzien van een satelliet-televisie, telefoon, minibar en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel.

Overnachtingshotel Zuid-Duitsland

U verblijft op weg naar uw bestemming in een middenklasse hotel. Het hotel beschikt minimaal over een receptie en (ontbijt)restaurant. Het diner gebruikt u in het hotel of in een nabijgelegen restaurant. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet. De naam en adresgegevens ontvangt u bij uw reispapieren.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
23:27:29 | 0,17 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch