telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

6-daagse kerstreis Van der Valk Landhotel Spornitz

Tijdens deze kerstreis neemt Bolderman Excursiereizen u mee naar Spornitz, gelegen in Noord-Duitsland. Boeiende steden, veelal uit de Hanzetijd, en de indrukwekkende Mecklenburgische Seenplatte vormen het prachtige decor van deze reis. We verblijven in het sfeervolle Van der Valk Landhotel Spornitz. Vanuit ons hotel maken we schitterende excursies naar o.a. Rostock en het bekende plaatsje Ludwiglust, met zijn indrukwekkende kasteel. Ook het grootste merengebied van Duitsland gaan we verkennen. Het Van der Valk Landhotel beschikt over een sfeervol restaurant, bar en meerdere liften. Alle goed ingerichte kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, haardroger, televisie, minibar en telefoon.

 • Laagste prijsgarantie
 • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
 • Aanbetalen niet verplicht
 • Veilig online boeken
 • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
 • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
 • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
 • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan kerstreis Van der Valk Landhotel Spornitz

22 december: Nederland - Spornitz

Via onze servicelijnen komt u aan op ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee aangeboden krijgt. Vervolgens rijden we via de Duitse autowegen met verschillende stops naar het Van der Valk Landhotel in Spornitz. Hier worden we gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje. Na de kamerindeling gaan we aan tafel voor het diner.

23 december: Lübeck

Na het ontbijt rijden we naar de rijks- en hanzestad Lübeck. De historische binnenstad valt onder het UNESCO Werelderfgoed en heeft talloze monumenten die het bezichtigen waard zijn, zoals de Marienkirche, de Holstentor en resten van de stadsmuur.

24 december: Rostock en Warnemünde

Vandaag brengen we eerst een bezoek aan Rostock, waar u het oude centrum kunt bezoeken met de prachtige Marienkirche, het Rathaus en de Universitätsplatz. Via Warnemünde rijden we vervolgens in de loop van de middag terug naar ons hotel. Op deze traditionele Duitse kerstavond gaan we aan tafel voor een 4-gangen kerstdiner met een kerstverrassing. Na het diner kunt u de kerstmis bijwonen.

25 december 1e kerstdag: Huifkartocht en Ludwigslust

In de loop van de ochtend kunt u een leuke huifkartocht door de omgeving maken (kosten ca. € 9,00 p.p.). Onderweg maken we een stop en krijgt u een glas Glühwein aangeboden. Vervolgens rijden we naar het sfeervolle plaatsje Ludwigslust. Hier bezoeken we het gelijknamige barokke kasteel met een fraai kerkje. 's Avonds is er in het hotel een kerstbuffet en dansavond.

26 december 2e kerstdag: Schwerin

Na het ontbijt brengen we u via een mooie route naar de stad Schwerin met zijn imponerende slot en prachtige Altstadt met vele historische gebouwen. U heeft hier de mogelijkheid om de kerstmarkt te bezoeken. Aan het eind van de middag rijden we terug naar ons hotel. 's Avonds genieten we weer van een kerstbuffet.

27 december: Spornitz - Nederland

Alweer de laatste dag van deze mooie kerstreis. Na het ontbijt rijden we met verschillende stops naar Nederland terug. Op ons centrale overstappunt krijgt u een goed verzorgd afscheidsbuffet aangeboden, waarna u met één van onze servicelijnen huiswaarts wordt gebracht.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

Van der Valk Landhotel Spornitz, Spornitz

Het Van der Valk Landhotel Spornitz beschikt over een restaurant, terras, bar, lift, sauna, fitness en fietsverhuur. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, haardroger, minibar, telefoon en televisie. Wifi is gratis in het hotel.

6-daagse kerstreis Van der Valk Landhotel Spornitz

13 reizigers bevelen deze reis aan
8,7 Gemiddelde beoordeling

14 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,6
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,9
 • Vervoer met touringcar 8,2
 • Chauffeur 8,7
 • Reisprogramma 8,6
 • Accommodatie 8,8
 • Contact met Bolderman 8,8
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
07:10:11 | 0,51 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch