telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

6-daagse kerstreis Van der Valk Landhotel Spornitz

Tijdens deze kerstreis neemt Bolderman Excursiereizen u mee naar Spornitz, gelegen in Noord-Duitsland. Boeiende steden, veelal uit de Hanzetijd, en de indrukwekkende Mecklenburgische Seenplatte vormen het prachtige decor van deze reis. We verblijven in het sfeervolle Van der Valk Landhotel Spornitz. Vanuit ons hotel maken we schitterende uitstapjes naar o.a. Rostock en het bekende plaatsje Ludwiglust, met zijn mooie kasteel. Ook het grootste merengebied van Duitsland gaan we verkennen. Het Van der Valk Landhotel beschikt over een sfeervol restaurant, bar en meerdere liften. Alle goed ingerichte kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, haardroger, televisie en telefoon.

  • Laagste prijsgarantie
  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Het dag-tot-dag programma

22 december: Nederland - Spornitz

Via onze servicelijnen komt u aan op ons centrale wisselpunt, waar u een kopje koffie of thee aangeboden krijgt. Vervolgens rijden we via de Duitse autowegen met verschillende stops naar het Van der Valk Landhotel in Spornitz. Hier worden we gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje. Na de kamerindeling gaan we aan tafel voor het diner.

23 december: Lübeck en Schwerin

Na het ontbijt rijden naar de rijks- en hanzestad Lübeck. De historische binnenstad valt onder het UNESCO Werelderfgoed en heeft talloze monumenten die het bezichtigen waard zijn, zoals de Marienkirche, de Holstentor en resten van de stadsmuur. Aansluitend brengen we u via een mooie route naar de stad Schwerin met zijn imponerende slot en prachtige Altstadt met vele historische gebouwen. Aan het eind van de middag rijden we terug naar ons hotel.

24 december: Rostock en Warnemünde

Vandaag brengen we eerst een bezoek aan Rostock, waar u het oude centrum kunt bezoeken met de prachtige St. Marienkirche, het Rathaus en de Universitätsplatz. Via Warnemünde rijden we vervolgens in de loop van de middag terug naar ons hotel. 's Avonds gaan we aan tafel voor een 4-gangen kerstmenu met een kerstverrassing. Na het diner kunt u de kerstmis bijwonen.

25 december 1e kerstdag: Ludwigslust

Na een niet al te vroeg ontbijt rijden we naar het sfeervolle plaatsje Ludwigslust. Hier bezoeken we het gelijknamige barokke kasteel met een fraai kerkje. Vanavond is er in het hotel een kerstbuffet met dansavond.

26 december 2e kerstdag: Vrij of huifkartocht

Vandaag doen we het rustig aan. In de loop van de ochtend kunt u een leuke huifkartocht door de omgeving maken (kosten ca. € 9,- p.p.). Onderweg maken we een stop en krijgen we een glas Glühwein aangeboden. 's Avonds is er weer een kerstbuffet.

27 december: Spornitz - Nederland

Alweer de laatste dag van deze mooie kerstreis. Na het ontbijt rijden we met verschillende stops naar Nederland terug. Op ons wisselpunt krijgt u een goed verzorgd afscheidsbuffet aangeboden, waarna u met één van onze servicelijnen huiswaarts wordt gebracht.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

Van der Valk Landhotel Spornitz, Spornitz

Het Van der Valk Landhotel Spornitz beschikt over een restaurant, terras, bar, lift en fietsverhuur. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, haardroger, telefoon en televisie.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
08:24:15 | 0,17 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch