6-daagse All-inclusive kerstcruise op de Rijn - 4* Jane Austen

vanaf € 999,-
Excl. € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen.

Vanwege groot succes heeft Bolderman de beschikking gekregen over een extra cruiseschip tijdens de kerstdagen. Beleef de kerstdagen aan boord van het luxe 4*cruiseschip Jane Austen, vaar mee over de Romantische Rijn en geniet van de complete All Inclusive verzorging aan boord. De trossen gaan los van het cruiseschip Jane Austen voor een sfeervolle kerstcruise met stops in mooie Duitse steden als Straatsburg, Rudesheim, Boppard, Koblenz en Keulen. Terwijl u geniet van het prachtige winterse landschap dat aan uw oog voorbij trekt, wordt u tijdens deze kerstcruise verwend met heerlijke maaltijden. De ongedwongen sfeer, goede verzorging en vriendelijke bemanning zorgen ervoor dat u zich direct thuis voelt aan boord van dit luxe schip. U kunt op eigen gelegenheid de Duitse steden bekijken. Door het schip worden ter plaatse ook een aantal excursies aangeboden.

  • Luxe 4* cruiseschip
  • All-inclusive verzorging aan boord
  • Cruise over de Rijn
  • Inclusief servicelijnen naar het schip
  • Inclusief goed verzorgd afscheidsbuffet
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan

22 december: Dag 1: Centrale overstappunt - Straatsburg (inscheping)

Met één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt. Na een heerlijk kopje koffie of thee rijden we naar Straatsburg. Aan het eind van de middag komen we aan in Straatsburg bij ons luxe cruise schip voor deze kerstreis: MS Jane Austen. U wordt van harte welkom geheten met koffie met gebak en een kleine snack. Inmiddels is ook uw hut gereed. s Avonds kunt u genieten van een heerlijk meergangendiner met aansluitend in de lounge de all-inclusive drankjes.

23 december : Straatsburg - Speyer

Geniet in de morgen van het heerlijke ontbijt aan boord. U kunt vanmorgen op eigen gelegenheid de stad Straatsburg verkennen. Straatsburg is de hoofdstad van de Elzas. Grand Ile vormt het hart van de stad. Het is gelegen op een eiland in de rivier de Ile en is een wirwar aan steegjes, pleinen en een aaneenschakeling van historische panden in typisch Elzasser vakwerkstijl. Na de lunch kiezen we het ruime sop. U kunt heerlijk ontspannen aan boord, een drankje nemen in de mooie lounge of gezellig met elkaar een kaartje leggen. Laat u bij het diner verrassen door de kok en de lichtjes op de kade, wanneer we doorvaren naar Speyer. Wanneer u al lang op één oor ligt, legt de crew het schip aan in Speyer.

24 december: Speyer - Rüdesheim

Vanmorgen wordt u wakker in Speyer. De crew staat al weer voor u gereed om een heerlijk uitgebreid ontbijt te verzorgen. Speyer is maar liefst 2.000 jaar oud, het is een groot openluchtmuseum. De belangrijkste bezienswaardigheden van de oude, keizerlijke stad liggen bijna allemaal in het stadscentrum welke u op eigen gelegenheid kunt bezoeken. Aan het begin van de middag varen we door in de richting van Rüdesheim. Geniet tijdens de vaartocht van het uitzicht in de panoramalounge, lees een goed boek of maak een een reservering voor een heuse massage (tegen betaling).  Na het diner kunt u vertoeven in de lounge of de gezellig bar. Rond 20.30 uur zal het schip aanmeren in Rüdesheim.

25 december: (1e kerstdag): Rüdesheim - Boppard

Het oude centrum van het wijnstadje Rüdesheim is goed bewaard gebleven met eeuwenoude vakwerkhuizen. De Drosselgasse is een smalle straat in Rüdesheim met veel wijnlokalen, cafés en souvenirwinkels. Ook al zal veel gesloten zijn deze 1e kerstdag, een wandeling door het mooie centrum is zeker de moeite waard. Rond de middag varen we in de richting van Boppard. Onderweg varen we door één van de beroemdste plekken van het Rijndal: de Loreley passage. Volgens de legende zou de zingende nimf hier op de 132 meter hoge rots hebben gezeten en met haar schoonheid en gezang menig kapitein op de Rijn hebben afgeleid. In werkelijkheid zorgt de rots voor een bijzonder smal gedeelte van het Rijndal. Rond 15.30 uur meren we aan in het romantische stadje Boppard. U kunt te voet het gezellige middeleeuwse stadje verkennen, onderweg komt u veel Romeinse overblijfsels en historische gebouwen tegen. Laat u vanavond wederom verrassen door onze geweldige koks aan boord en vier tesamen deze heerlijke eerste Kerstdag. Laat op de avond kiest de kapitein het ruime sop voor een korte vaartocht naar Koblenz, waar we net na middernacht zullen aanmeren.

26 december (2e kerstdag): Koblenz

U ontwaakt vanmorgen in Koblenz, één van de oudste steden van Duitsland. U heeft uitgebreid de tijd om vandaag Koblenz te verkennen. De burcht Ehrenbreitstein torent hoog boven de stad uit. Met een heuse gondelbaan kunt u een tochtje over de Rijn maken, met prachtig uitzicht op het Deutsches Eck. Net als vorig jaar wordt ook dit jaar de unieke verlichte kerstmarkt bovenop de Ehrenbreitstein verwacht. Afgelopen jaar werd de burcht prachtig verlicht en was er van 16.30 een gezellige Christmas Garden. Maar ook de stad Koblenz zelf is nog in kerstsfeer tot begin januari. Nabij de aanlegsteiger ligt het Deutsches Eck, waar de rivieren Rijn en Moezel samen vloeien met het grote beeld ter ere van keizer Wilhelm I. Ook deze kerstdag wordt u weer getrakteerd op een heerlijk kerstdiner aan boord. Omstreeks 22.30 uur varen we het laatste stuk van deze reis richting Keulen.

27 december: Keulen (ontscheping)- centrale overstappunt

Alweer de laatste dag van deze unieke riviercruise op de Rijn. Tijdens het ontbijt meren we aan in Keulen, waar we afscheid nemen van ons mooie cruiseschip en haar bemaninng. Per touringcar rijden we terug naar Nederland, waar u op ons centrale overstappunt kunt genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet, alvorens u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts keert.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

Cruiseschip JANE AUSTEN 4*

Van harte welkom op de JANE AUSTEN. De crew staat al voor u klaar in de elegante entreehal op het Diamond Deck, waar zich de receptie en een kleine boutique bevinden. Vanuit de entreehal loopt u zo de ruime Panorama lounge met bar van het schip binnen. Hier kunt u gedurende de reis heerlijk een drankje drinken en van het uitzicht rondom genieten.

Laat u verrassen met een heerlijk eerste klas restaurant op het Ruby Deck, waar u een ontbijtbuffet, lunch en in de avond een meergangen menu aangeboden krijgt. Voor de lekkere trek tussendoor kunt u overdag ook terecht in de Bistro op het Diamond Deck, waar u in tevens in de buitenruimte van een hapje en drankje kunt genieten. Bij mooi weer kunt u ook op het zonnedek genieten van het uitzicht op de oevers van de rivier.

Naast dit alles biedt de JANE AUSTEN op het Emerald Deck een kapper, nagelstudio, massage salon en fitness ruimte. De fitnessruimte is gratis te gebruiken. Voor de overige faciliteiten kunt u een reservering maken bij de receptie van het schip (tegen betaling).

Geniet op de EMILY BRONTE van de mooiste rivieren van Europa met een luxe en uitgebreide all-inclusive formule van VIVA Cruises. Alle hutten zijn gelegen aan de buitenzijde van het schip, op het Ruby en Diamond dek voorzien van panorama-ramen. Uw luxe 2-persoonshut is uitgerust met een flatscreen-tv, dagelijks gevulde minibar, kluis, airconditioning, koffie en thee faciliteiten, een klein zitje en een badkamer met douche, toilet en haardroger. De drie dekken binnen Emerald, Ruby en Diamond zijn met een lift met elkaar verbonden. Naar het Sun Deck zijn trappen met een aantal treden.

Bij de reissom inbegrepen is het verblijf in een 2-persoons hut op het Emerald deck. De ramen van deze hutten zijn niet te openen. Tegen een toeslag kunt u een hut op het Ruby of Diamond Deck reserveren. Deze hutten beschikken over een frans balkon. Wilt u nog iets luxer verblijven, dan kunt u ook kiezen voor een ruimere Junior Suite op het Ruby en Diamond Deck of één van de 4 Balkony Suites op het Diamond Deck.

Belangrijk: de toegang tot het schip kan op meerdere aanlegplaatsen zijn via het Sundeck. Vanaf het Sundeck is er alleen een trap naar beneden om het schip in te komen. De trap is smal en niet toegankelijk met rollator of rolstoel. Bent u afhankelijk van een hulpmiddel, dan is deze cruise helaas niet geschikt voor u.
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
16:10:11 | 0,16 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch