naar Homepagina
  1. Bijzondere vakantie gegarandeerd: met de trein door Zwitserse Alpen

Bijzondere vakantie gegarandeerd: met de trein door Zwitserse Alpen

Een vakantie waarbij uw reis comfortabel is, u de mooiste natuur kunt bewonderen en alles voor u geregeld is – ideaal, toch? Bestemming: de Zwitserse Alpen. Vervoersmiddelen: de bus en de trein. Het resultaat: een onvergetelijke ervaring, let maar op.

Wie zegt dat u ver moet reizen om midden in de prachtige natuur te vertoeven? Indrukwekkende bergen, meren van helderblauw water en een groen landschap dat zo uit een film lijkt te komen; u vindt het allemaal in Zwitserland. U moet maar net weten waar u wezen moet.
Zwitserland is het ideale vakantieland voor wandelaars of mensen die tot rust willen komen in een prachtige omgeving. Wandel door de Alpen in de frisse berglucht en met het geluid van kabbelende beekjes op de achtergrond. Ondertussen ziet u de mooiste vergezichten: wat dacht u van het uitzicht op de hoogste top van de Alpen, de Mont Blanc? Of het plaatsje Saas-Grund, dat ook wel bekendstaat als de ‘Parel in de natuur’?

Comfortabel reizen met uitzicht op de bergen
Zwitserland heeft veel te bieden. Waarom zou u naar één plek gaan, als u makkelijk meerdere bestemmingen kunt afvinken? De beste manier om de Zwitserse Alpen te ervaren, is met de bus en trein. Zo reist u comfortabel, zonder zelf iets te hoeven regelen én kunt u onderweg genieten van de eindeloze Zwitserse landschappen.

Bij Bolderman is de reis al helemaal voor u uitgestippeld. Zo kunt u acht dagen naar de Zwitserse Alpen met als bonusuitstapjes een ritje met de Glacier Express en de Mont-Blanc Express. Dat zijn bijzondere ervaringen an sich: de treinen rijden door de bergen, waardoor u het landschap vanuit een uniek oogpunt kunt bewonderen.

Pittoreske dorpen en culinaire hoogstandjes
Waar u onderweg zoal zult vertoeven? Aan de voet van de Matterhorn vind u Zermatt, een bijzonder dorpje. Het is sinds 1961 autovrij, wat betekent dat een paard en wagen op straat niet ongewoon is. Het pittoreske en rustige dorpje Disentis is de woonplaats van een van de oudste benedictijner kloosters van Europa en staat bovendien bekend om de heerlijke gerechten die de lokale restaurants te bieden hebben. Saas-Grund wordt niet voor niets de ‘Parel in de natuur’ genoemd. Het ligt in het hart van de Saastal, is omringd door witte bergtoppen en meren.
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
13:06:43 | 0,03 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch