Vlieg-busreis

Voor elk type reiziger is er bij Bolderman iets passends te vinden. Ook voor verre bestemmingen bent u bij Bolderman op het juiste adres. Met een vlieg-busreis vliegt u eerst naar uw bestemming om vervolgens de reis per touringcar verder voort te zetten.

Diverse vlieg-busreizen
Wij bieden u diverse vlieg-busreizen. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit een rondreis, met meerdere hotels of een excursiereis, waarbij u vanuit één hotel alles excursies maakt.

Welke bestemming kiest u?
U heeft een ruime keuze aan bestemmingen. Gaat u in Jordanië het wereldwonder Petra bekijken en leert u dit indrukwekkende land kennen met een jeepsafari? Of kiest u toch liever voor een bestemming dichterbij? Dan is de rondreis naar Rome, Sorrento en Napels misschien wel iets voor u! Tijdens deze reis brengt u een bezoek aan diverse bekende steden en heeft u ook de keuze om mee te gaan naar het prachtige eiland Capri, waar van alles te zien is.
Naast deze twee indrukwekkende bestemmingen kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld een reis naar Portugal, Griekenland, Ierland of Kroatië. Zoals u ziet: voor elke reiziger is er wel een bestemming te vinden. Nieuwsgierig geworden naar al onze vlieg-bus bestemmingen? Bekijk ze hier!

Een vliegreis gecombineerd met een touringcar
Om niet te veel tijd kwijt te zijn aan reizen, is het een goede oplossing om met het vliegtuig naar plaats van bestemming te gaan. Wanneer u aankomt op de luchthaven van uw bestemming, staat onze reisleiding al op u te wachten. Nadat de groep compleet is en alle bagage is verzameld kunt u uw reis vervolgen met de bus. In de meeste gevallen rijdt u eerst naar het hotel en gaat u daarna uw bestemming leren kennen.

De beste kwaliteit tijdens de reis
Met de meeste vliegreizen werken wij samen met luchtvaartmaatschappij Transavia. Na de vlucht reist u verder met een comfortabele touringcar en kan uw busreis echt beginnen met een ervaren chauffeur!
De programma’s en de excursies tijdens de reis zijn met aandacht voor kwaliteit, sfeer en reisplezier samengesteld, zodat u optimaal kunt genieten. Tijdens de reis vertelt uw reisleider u alles over de bestemmingen en staat hij u bij met raad en daad indien nodig. Op deze manier bent u verzekerd van een onbezorgde en goed verzorgde vakantie.
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
15:20:25 | 0,05 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch