5 dagen Rijn, Loreley en Oranjeroute all-inclusive

vanaf € 369,-
Excl. € 37,50 kosten per boeking o.b.v. 2 personen.

Niet ver van de Nederlandse grens, tussen Koblenz en Rüdesheim, ligt het mooiste stukje van het Rijndal. Naast de rivier bepalen steile, beboste hellingen, kastelen en sfeervolle dorpjes hier het beeld. Midden in deze prachtige omgeving ligt hotel Krone am Rhein, onze uitvalsbasis voor een heerlijke all-inclusive vakantie! Wij nemen u mee naar de leukste en gezelligste wijnstadjes aan de Rijn, gaan op excursie naar de voor ons koningshuis belangrijke Oranjeroute en u kunt een schitterende boottocht maken door het beroemde Loreley dal. Boek deze goed verzorgde reis vertrouwd bij Bolderman!

  • Verblijf op basis van all-inclusive
  • Ontdek de Oranjeroute
  • Excursie Marksburg
  • Bezoek Rüdesheim
  • Goed verzorgd afscheidsbuffet
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 37,50 kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Rijn, Loreley en Oranjeroute all-inclusive

Dag 1: Nederland - Loreley en St. Goarshausen - Kestert

Via één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Na de overstap rijden we naar het hotel in Kestert, aan de oevers van de Rijn, waar de lunch voor u klaar staat. 's Middags maken we een korte, maar schitterende tocht. We rijden naar de heuvels even ten zuiden van Kestert, naar één van de beroemdste plekken van het Rijndal: de Loreley! Volgens de legende zou de zingende nimf hier op de 132 meter hoge rots hebben gezeten en met haar schoonheid en gezang menig kapitein op de Rijn hebben afgeleid. In werkelijkheid zorgt de rots voor een bijzonder smal gedeelte van het Rijndal en heeft u vanaf het uitzichtplatform een fabelachtig uitzicht over het gehele dal. Op weg terug naar het hotel maken we nog een korte stop in het sfeervolle St. Goarshausen.

Dag 2: Marksburg en Boppard

Van de vele burchten en kastelen in het gebied is de Marksburg in Braubach de enige die nog volledig intact is. Deze imposante burcht is van verre te zien en torent hoog boven het stadje uit. Tijdens de rondleiding (niet inbegrepen) komt u alles te weten over de geschiedenis van de Marksburg, de burchten in de omgeving en geniet u van het schitterende uitzicht over de omgeving. Na de lunch in het hotel vertrekken we naar de veerpont waar we de oversteek maken naar het centrum van Boppard, één van de bekendste wijnstadjes aan de Rijn, prachtig gelegen in een bocht aan de Rijnoever. U vindt er diverse vakwerkhuizen, een Romeins kasteel en schitterende uitzichten vanaf de heuvels buiten de stad, die u met een kabelbaan kunt bereiken. Maar u kunt natuurlijk ook heerlijk flaneren door dit gezellige stadje, genieten van een hapje of drankje op één van de vele terrasjes of een bezoek brengen aan één van de vele wijnkelders. Aan het eind van de middag rijden we terug naar het hotel.

Dag 3: Boottocht Loreley dal en Rüdesheim

Na het ontbijt rijden we langs de oevers van de Rijn naar het stadje Rüdesheim, dat bekend staat als één van de gezelligste wijnstadjes aan de Rijn. U vindt er diverse vakwerkhuizen, wijnkelders en talloze terrasjes. Vooral op en rond de beroemde Drosselgasse, een steeg vol met wijnhuizen en terrassen is het heerlijk toeven! Met de kabelbaan kunt u naar het Hermannsdenkmal, op de top van de heuvel. Vanaf hier heeft u een schitterend uitzicht over Rüdesheim, de Rijn en de met wijnranken begroeide hellingen. De terugreis in de middag kunt u deels per boot afleggen. Vanuit Rüdesheim maakt u een prachtige tocht door het schitterende dal van de Loreley. Omgeven door steile, beboste hellingen, burchten en sfeervolle dorpjes vaart u noordwaarts naar St. Goarshausen, waar de chauffeur op u wacht en u naar het hotel terug brengt.

Dag 4: Oranjeroute en Limburg an der Lahn

Vandaag maken we een schitterende tocht naar het dal van de rivier de Lahn. Dit gebied is nauw verbonden met ons koningshuis. Vanuit Lahnstein rijden we langs de oevers van de Ems en maken tussenstops in het kuuroord Bad Ems, Nassau en Diez, het centrum van de Nassau-dynastie. In de loop van de middag arriveren we in het stadje Limburg an der Lahn. Meest in het oog springend is de prachtige Dom van Limburg. Daarnaast vindt u hier vele barokke vakwerkhuizen. Aan het eind van de middag keren we weer terug naar het hotel.

Dag 5: Kestert - Koblenz - Nederland

Helaas de laatste dag van deze prachtige reis. Na het ontbijt rijden we naar Koblenz. Deze stad staat vooral bekend om het Deutsches Eck; waar de Moezel uitmondt in de Rijn. Van het Deutsches Eck, waar het enorme monument ter ere van keizer Wilhelm I staat, kunt u met een kabelbaan naar het Schloss Ehrenbreitstein vanwaar u een schitterend uitzicht heeft! Aan het begin van de middag beginnen we aan onze terugreis naar Nederland. Op ons centrale overstappunt krijgt u een goed verzorgd afscheidsbuffet aangeboden. Daarna keert u weer huiswaarts via één van onze servicelijnen.

Landkaart: Rijn, Loreley en Oranjeroute all-inclusive

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Hotel Krone am Rhein, Kestert

Gelegen direct aan de oever van de Rijn, vindt u Hotel Krone am Rhein. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, bar, sauna en relaxruimte met een buitenterras, waar u heerlijk tot rust kunt komen. Het hotel heeft een traplift voor de eerste etage. Er zijn geen kamers op de begane grond. Alle kamers zijn voorzien van een televisie, zithoek en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel.

Duitsland

Reisdocumenten:
Uw paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot terugkomst in Nederland.

Valuta:
In Duitsland wordt met de € ( euro ) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Duitsland.

Kraanwater:
Het water uit de kraan is veilig te drinken

Tijdzone:
UTC + 1, dezelfde tijdzone als Nederland

Taal:
Duits

Prijsniveau:
Winkelen in Duitsland is meestal voordeliger dan in Nederland. Dat komt door het 2% lagere Btw-tarief en de grotere Duitse afzetmarkt, waardoor goedkoper geproduceerd kan worden.

Reisverhaal Jacob

De foto: Kabelbaan in Koblenz over de Rijn bij Koblenz met boven een prachtig panorama uitzicht en een spectaculaire belevenis.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
15:26:39 | 0,03 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch