6-daagse kerstreis Valkenburg all-inclusive

Gezellig Kerst vieren in eigen land en wel in het romantische Valkenburg. Deze plaats staat garant voor een aangename sfeer en het is dan ook zeer de moeite waard om hier de kerstdagen door te brengen. Vanuit Hotel Riche, gelegen op loopafstand van het centrum van Valkenburg, gaan we excursies maken naar o.a. Duitsland en België. Naast het vele natuurschoon bezoeken we pittoreske plaatsjes als Monschau en Durbuy. Ook een bezoek aan de waterval van Coo is in het programma opgenomen. Het excursieprogramma is zodanig samengesteld, dat u optimaal kunt genieten van het all-inclusive arrangement in hotel Riche.

  • Bezoek Aachen
  • Bezoek Monschau
  • Bezoek Maastricht
  • Rondrit Belgische Ardennen
  • Bezoek Drielandenpunt
  • Goed verzorgd afscheidsbuffet
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan kerstreis Valkenburg

22 december: Centrale overstappunt - Aachen - Valkenburg

Via één van onze servicelijnen komt u aan op ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee aangeboden krijgt. Aansluitend rijden we naar de stad Aachen, bekend vanwege de Dom, die als eerste cultureel erfgoed van Duitsland op de UNESCO-Werelderfgoedlijst kwam te staan. U krijgt hier vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. Aansluitend vervolgen we onze reis naar Valkenburg, waar we voor de lunch arriveren bij ons hotel. Na de kamerindeling kunt u Valkenburg gaan verkennen en bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de kerstmarkt in de gemeentegrot. 's Avonds wordt er in het hotel een goed verzorgd 3-gangen diner geserveerd.

23 december: Eifel en Monschau

Vandaag staat Duitsland op ons programma. 's Ochtends kunt u eerst genieten van Valkenburg en na de lunch rijden we via een prachtige route door de Eifel naar het bekende stadje Monschau. Dit idyllische plaatsje heeft een middeleeuws stadsbeeld met leuke vakwerkhuisjes en smalle authentieke straatjes. Natuurlijk kunt u ook de romantische kerstmarkt bezoeken en genieten van heerlijke Glühwein, peperkoek en handgemaakte producten. Aan het eind van de middag zijn we terug in ons hotel. 's Avonds wordt er weer een 3-gangen diner geserveerd.

24 december: Maastricht

De ochtend kunt u zelf indelen. In het hotel genieten we van onze lunch, waarna we naar de sfeervolle stad Maastricht rijden. U kunt de kerstsfeer opsnuiven op de kerstmarkt rondom het Vrijthof, gezellig kerstshoppen of een drankje drinken in één van de gezellige cafeetjes. Er is een overdekte schaatsbaan en een reuzenrad en u kunt genieten van oliebollen en Glühwein. 's Avonds na het diner heeft u de mogelijkheid om in de kerk van Valkenburg de kerstmis bij te wonen.

25 december 1e kerstdag: Vrije dag

Deze ochtend kunt u eerst rustig genieten van het ontbijtbuffet. Er staat vandaag verder niets op het programma. Tussen de middag staat in het hotel weer een lunchbuffet voor ons klaar. Aansluitend kunt u bijvoorbeeld een leuke wandeling door Valkenburg maken. 's Avonds wordt er in het hotel een feestelijk kerstdiner geserveerd en is er live muziek.

26 december 2e kerstdag: Belgische Ardennen

Na het ontbijt steken wij vandaag de grens over naar België (vergeet uw lunchpakket niet mee te nemen). Via een mooie route rijden we door het dal van de Amblève naar de watervallen van Coo. Hier houden we een fotostop, zodat u deze beroemde watervallen kunt bekijken. Het pittoreske plaatsje Durbuy, gelegen aan het riviertje de Ourthe, is onze volgende bestemming. Dit kleinste stadje van België, waar ca. 400 inwoners in de stadskern wonen, ligt in het hart van de Ardennen. Jaarlijks komen er duizenden toeristen naar Durbuy om de middeleeuwse sfeer op te snuiven. In de kerstperiode kunt u genieten van de duizenden lichtjes in de sfeervolle straatjes en op de kerstmarkt moet u zeker de specialteit proeven: aardappelen met foie gras. 's Avonds genieten we weer van een gezellig kerstdiner in ons hotel.

27 december: Valkenburg - Drielandenpunt - centrale overstappunt

Alweer de laatste dag van deze fijne kerstreis. 's Morgens vertrekken we uit Valkenburg en volgen we een mooie route door het Limburgse heuvellandschap. We rijden naar Vaals en komen bij het Drielandenpunt, waar we zullen pauzeren. Via het 'witte stadje' Thorn gaat onze reis verder naar ons centrale overstappunt, waar u een goed verzorgd afscheidsbuffet krijgt aangeboden. Met één van onze servicelijnen wordt u tenslotte weer huiswaarts gebracht.

Landkaart: Kerstreis Valkenburg all-inclusive

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Hotel Riche, Valkenburg

Hotel Riche ligt aan de rand van Valkenburg aan de Geul, op 200 meter van het stadscentrum. Het hotel beschikt over een receptie, lounge, bar, restaurant en lift. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen televisie en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft hier op basis van all-inclusive.

Nederland

Reisdocumenten:
Geldig paspoort of identiteitskaart.

Valuta:
In Nederland wordt met de € ( euro ) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Nederland.

Kraanwater:
Het kraanwater In Nederland is veilig om te drinken.

Taal:
Nederlands
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
02:02:33 | 0,2 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch