6-daagse Muziekreis Andrea Bocelli in Berlijn

Muziek verbindt, daarom is er geen mooiere stad in Europa om het concert van 's werelds beroemdste tenor Andrea Bocelli, bij te wonen. Van alle Europese hoofdsteden heeft Berlijn de afgelopen eeuw de meest ingrijpende gebeurtenissen uit de recente geschiedenis doorgemaakt. Alle rede dus om Berlijn te bezoeken. Berlijn is weer één. Een onzichtbare grens scheidt de stad Berlijn nog steeds in twee delen, maar het is fascinerend om te zien welke metamorfose het voormalige Oost-Berlijn ondergaat. Hoewel Oost en West-Berlijn in 1990 werden herenigd en de vroeger zo omstreden Berlijnse Muur is afgebroken, heeft Berlijn nog steeds twee gezichten. Het westerse deel van Berlijn ademt met zijn mondaine Kurfürstendamm, Potsdamer Platz en Schloss Charlottenburg de sfeer van een drukke metropool uit. Het oostelijke deel daarentegen draagt nog sterk het karakter van een stad uit het verleden, met statige gebouwen en brede promenades. Tijdens deze muziekreis brengen we een bezoek aan het concert van Andrea Bocelli in de Mercedes Benz Arena van Berlijn, waarvoor wij voor u zitplaatsen categorie 2 hebben gereserveerd.

  • Concert Andrea Bocelli, met goede categorie 2 zitplaatsen
  • Uitgebreid bezoek aan Berlijn
  • Optionele stadsrondrit West en Oost-Berlijn o.l.v. Nederlandssprekende gids
  • Bezoek aan Potsdam en Sanssouci
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan muziekreis Andrea Bocelli in Berlijn

16 oktober: Nederland - Berlijn

Via één van onze servicelijnen wordt u naar ons centrale overstappunt gebracht, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Na de overstap rijden we via de Duitse autobanen, met de nodige stops, naar Berlijn, waar we in de vroege avond aankomen.

17 oktober: Postdam en Sanssouci

Vandaag staat Potsdam op het programma onder leiding van een Nederlandssprekende gids. Na aankomst maken we een korte kennismakingstoer door de stad, die beroemd werd vanwege de conferentie van 1945. Bij goed weer maken we een wandeling door het prachtige park van het beroemde paleis Sanssouci naar het Nieuwe Paleis. Vervolgens gaan we naar de Hollandse wijk in Potsdam, waar Nederlandse waterbouwkundigen hebben gewoond. Hier heeft u vrije tijd en kunt u op eigen gelegenheid lunchen. Aansluitend keren we terug naar Berlijn.

18 oktober: Stadsrondrit voormalig Oost-Berlijn (zie Bolderman Pluspakket)

Het oostelijk deel van Berlijn staat vandaag op ons programma. Onder leiding van een Nederlandssprekende gids krijgt u een boeiende rondrit (zie Pluspakket) langs de vele bezienswaardigheden, zoals de Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie, de beroemde straat Unter den Linden, het Staatsoperagebouw, het Koninklijk arsenaal voor wapens, de Berlijnse Dom en het Rode Raadhuis. Ook rijden wij langs een overgebleven stuk muur met vele muurschilderingen. U bent ‘s middags vrij om Berlijn verder te verkennen of te winkelen op de Kurfürstendamm en de Potsdamer Platz. Bij voldoende deelname zal er door uw chauffeur een boottocht op de Spree worden georganiseerd (niet inclusief).

19 oktober: Vrije tijd Berlijn en avondconcert Andrea Bocelli

Vanmorgen rijden we na het ontbijt weer naar het centrum van de stad, waar u uw tijd zelf kunt invullen. Na de lunch zal de bus terug keren naar het hotel, waar u de gelegenheid krijgt u om te kleden voor het concert. Aan het eind van de middag vertrekt de bus naar de Mercedes Benz Arena. U kunt op eigen gelegenheid ergens dineren (niet inclusief). In de omgeving van de Arena kunt u ook nog een bezoek brengen aan bijvoorbeeld de East Side Gallery, een gedenkteken ter ere van de val van de muur. Tijdens het concert heeft u een uitstekende zitplaats in categorie 2 t.w.v. €160,-.

20 oktober: Stadsrondrit voormalig West-Berlijn (zie Bolderman Pluspakket)

Na een laat ontbijt vertrekt de bus weer naar de stad voor een uitgebreide stadstour door voormalig West-Berlijn onder leiding van een Nederlandssprekende gids (zie Pluspakket). U ziet o.a. de Rijksdag, de beroemde Kurfürstendamm, de Gedächtniskirche, het Europa-Center, de Potsdamer Platz en vele andere bezienswaardigheden. De middag kunt u naar eigen inzicht indelen.

21 oktober: Berlijn - Nederland

De laatste dag van onze muziekreis is alweer aangebroken. Via de Duitse autowegen rijden we terug naar Nederland. Op ons centrale overstappunt krijgt u, voordat u weer met één van onze servicelijnen huiswaarts wordt gebracht, een goed verzorgd afscheidsbuffet aangeboden.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

(Boekingen gemaakt vanaf 08-06-2023 verblijven in Hotel Good Morning+ Berlijn City)

3* Hotel Campanile, Brandenburg

Dit hotel is rustig gelegen in de wijk Schönefeld, ten zuiden van Berlijn. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, lounge en lift. Alle kamers zijn voorzien van een televisie en een badkamer met douche en toilet. Wifi is gratis in het hotel.

Hotel Good Morning + Berlin City East

Dit hotel is gelegen in Berlijn ten oosten van het centrum en beschikt over een receptie, bar, ontbijtruimte en liften. De kamers zijn voorzien van een flatscreen televisie en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
11:32:01 | 0,25 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch