8-daagse najaarsreis Gardameer, Verona en Venetië

Het Gardameer (Lago di Garda) is het grootste romantische bergmeer van Italië met een lengte van ruim 50 kilometer, een breedte van 19 kilometer en een diepte van 346 meter. Steile berghellingen, pittoreske stadjes, palmbomen, cipressen, en olijfbomen vormen het decor. Hier en daar zien we zelfs citroenbomen, welke kenmerkend zijn voor het Gardameer. Doordat de zon er bijna altijd schijnt, is er rondom het Gardameer een subtropisch klimaat. U kunt tijdens deze reis ook een dagtocht naar het romantische Venetië maken en natuurlijk mag Verona, de stad van Romeo en Julia, niet ontbreken. In onze standplaats Garda zult u zich snel thuis voelen. We verblijven hier in Hotel Palme & Suite of in Hotel Royal, gelegen op loopafstand van het oude centrum van Garda. Geniet deze herfst van het mooie Italië!

 • Hotel nabij het centrum van Garda
 • Bezoek Verona
 • Excursie dagtocht Venetië o.l.v. Nederlandssprekende gids
 • Bezoek Malcesine
 • Bezoek streekmarkt in Bardolino
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
 • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
 • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
 • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan najaarsreis Gardameer, Verona en Venetië

Maandag: Nederland - Zuid-Duitsland

Met één van onze servicelijnen wordt u naar ons centrale overstappunt gebracht. Hier krijgt u een kopje koffie of thee aangeboden. Aansluitend rijden we met diverse stops naar ons hotel in Zuid-Duitsland, waar we dineren en overnachten.

Dinsdag: Zuid-Duitsland - Garda

Na het ontbijt vervolgen we onze reis via Oostenrijk naar Italië. Via Bolzano, Trento en Rovereto komen we bij ons hotel in Garda aan. Hier zullen we de komende vijf nachten verblijven.

Woensdag: Sirmione en Verona

Vandaag brengen we eerst een bezoek aan het schiereilandje Sirmione, gelegen aan het eind van een 3,5 kilometer lange landtong, met smalle steegjes en een burcht. Voor de liefhebbers wordt er door uw chauffeur vanaf Sirmione een boottocht georganiseerd (niet inbegrepen). ’s Middags brengen we een bezoek aan één van de mooiste kunststeden van Italië, de stad Verona. Verona is wereldwijd bekend vanwege het balkon van Romeo en Julia, maar ook van de Arena, het amfitheater waar jaarlijks de bekende opera’s worden opgevoerd.

Donderdag: Bardolino

Na het ontbijt rijden we naar Bardolino, waar wekelijks één van de grootste markten aan het Gardameer gehouden wordt. Bardolino is ook bekend om de wijnen uit deze streek. De mooi gevormde flessen wijn worden hier te koop aangeboden. Een gezellige Italiaanse markt mag op deze reis natuurlijk niet ontbreken!

Vrijdag: Vrije dag of Venetië (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag kunt u de dag zelf indelen of, als u het Pluspakket heeft geboekt, mee gaan naar het hoogtepunt van deze reis: Venetië. Met de ferry varen we vanaf het vaste land naar het San Marcoplein. We maken o.l.v. een Nederlandssprekende gids een stadswandeling en zien o.a. het wereldberoemde Dogenpaleis en de Brug der Zuchten. Daarna heeft u nog ruimschoots de tijd om deze indrukwekkende stad zelf te ontdekken, de Venetiaanse glasblaaskunst te bewonderen, lekker te slenteren langs de kanalen of op één van de terrasjes wat te drinken. U kunt natuurlijk ook een romantische gondeltocht maken door de kanalen van Venetië (niet inbegrepen).

Zaterdag: Middagtocht Malcesine

Na een drukke dag in Venetië doen we het vandaag rustig aan. De ochtend is ter vrije besteding en na de lunch rijden we naar het plaatsje Malcesine, een klein vestingsplaatsje gelegen aan het meer met terrasjes en leuke winkeltjes. Liefhebbers kunnen vanuit Malcesine een panorama boottocht maken naar het dorpje Limone aan de overkant van het meer (niet inbegrepen).

Zondag: Garda - Zuid-Duitsland

Vandaag nemen we afscheid van het mooie Gardameer en rijden we door het Alpenlandschap naar ons hotel in Zuid-Duitsland voor de laatste overnachting van deze reis.

Maandag: Zuid-Duitsland - Nederland

Helaas alweer de laatste dag van deze mooie reis naar het Lago di Garda. Via de Duitse autobanen rijden we naar ons centrale overstappunt terug, waar u van een goed verzorgd afscheidsbuffet kunt genieten (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur). Via één van onze servicelijnen keert u aansluitend weer huiswaarts.

Landkaart: Najaarsreis Gardameer, Verona en Venetië

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Hotel Royal, Garda

Het hotel is rustig gelegen op ca. 200 meter van het gezellige centrum van Garda en op ca. 400 meter van de haven en het meer. Het hotel beschikt over een receptie met lounge en bar, restaurant, lift en zwembad met ligweide en ligstoelen. De kamers beschikken allen over een televisie, telefoon, airconditioning (alleen in juli en augustus), balkon of terras en een badkamer met douche en toilet. Wifi is gratis.

Overnachtingshotel Zuid-Duitsland

U verblijft op weg naar uw bestemming in een middenklasse hotel. Het hotel beschikt minimaal over een receptie en (ontbijt)restaurant. Het diner gebruikt u in het hotel of in een nabijgelegen restaurant. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet. De naam en adresgegevens ontvangt u bij uw reispapieren.

8-daagse najaarsreis Gardameer, Verona en Venetië

45 reizigers bevelen deze reis aan
8,6 Gemiddelde beoordeling
Zeer goed!
47 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,6
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,6
 • Vervoer met touringcar 8,6
 • Chauffeur 9,1
 • Reisprogramma 8,6
 • Accommodatie 8,1
 • Contact met Bolderman 8,6
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
06:59:03 | 0,25 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch