6 dagen Herfstshoppen in Passau en Regensburg

vanaf € 369,-
Excl. € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen.

Puur natuur, dat is het Bayerischer Wald, het grootste aaneengesloten beschermde natuurgebied van Midden-Europa. Het landschap, de knusse dorpjes en de prachtige steden Regensburg en Passau zullen u zeker bekoren. In deze plaatsen krijgt u de gelegenheid om heerlijk te shoppen. Wij nemen u tijdens deze herfstshoppingreis mee op ontdekkingstocht door de regio. Tijdens deze reis verblijft u in het Waldhotel Seebachschleife. Dit hotel is rustig gelegen aan de rand van het bos, waar u heerlijk kunt wandelen. Ga mee op deze gezellige shoppingreis naar het Beierse Woud!

  • Bezoek Regensburg
  • Bezoek Passau
  • Excursie Grosser Arber
  • Bezoek Deggendorf
  • Bezoek Straubing
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Herfstshoppen Passau en Regensburg

Zaterdag: Nederland - Bayerisch Eisenstein

Met één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt. Na een heerlijk kopje koffie of thee kan de herfstshoppingreis beginnen en rijden we met verschillende stops naar het Bayerischer Wald, waar we in de loop van de avond aan zullen komen bij ons hotel. Na het diner volgt de kamerindeling.

Zondag: Bodenmais en Grosser Arber

Na een laat ontbijt vertrekken we naar een bekende glasblazerij in Bodenmais. U kunt hier zien hoe oude ambachten in glas nog beoefend worden door o.a. glasblazers, glasschilders en glasgraveurs. U heeft de mogelijkheid mooi glaswerk te kopen of u kunt iets gaan drinken in het restaurant. Aansluitend rijden we verder naar de Grosser Arber, waar u gelegenheid heeft om te lunchen en met de gondellift deze hoogste berg van het Beierse Woud kunt bezoeken (kosten ca. € 15,- p.p.).

Maandag: Regensburg

Vandaag maken we een boeiende dagtocht naar de 2000 jaar oude stad Regensburg. Deze universiteitsstad ligt in het hart van Beieren en is een bezichtiging meer dan waard. Bezienswaardig zijn onder andere de St. Petrus Kathedraal, de Stenen Brug, Porta Praetoria en de Jacobspoort. Naast de basiliek St. Emmeram bevindt zich een slot van het adellijke geslacht Thurn und Taxis. In het Marstallmuseum in de voormalige vorstelijke stallen zijn koetsen, draagstoelen, sleden, paardentuig en ruitertoebehoren te bezichtigen. In Regensburg kunt u op eigen gelegenheid lunchen, bijvoorbeeld in de ‘Historische Wurstkuchl’, 's werelds oudste worstenmakerij, of in één van de andere gezellige restaurantjes. In de loop van de middag rijden we terug naar ons hotel.

Dinsdag: Passau

Vandaag gaan we naar Passau waar u genoeg tijd krijgt om te shoppen. In deze oude bisschopsstad zien we de samenvloeiing van drie rivieren de Donau, de Inn en de Ilz. Daarom wordt Passau ook wel de 'Dreiflüssenstadt' genoemd. In de indrukwekkende Dom staat het grootste kerkorgel van Europa, dat iedere dag om 12.00 uur wordt bespeeld. U kunt dit gaan beluisteren. Aan het eind van de middag zijn wij terug in Bayerisch Eisenstein.

Woensdag: Deggendorf en Straubing

's Morgens rijden we via een mooie route naar het idyllische Deggendorf. Het stadje ligt aan de Donau en heeft een prachtig middeleeuws stadsplein. Hier vindt u het historisch raadhuis met een torenwachterswoning en de Heiliggrafkirche met een barokke kerktoren. ’s Middags vervolgen we onze route naar het toeristische plaatsje Straubing, met haar opvallende gotische stadstoren en een gezellig plein, waar u typisch Beierse souvenirs kunt kopen. We zijn op tijd weer terug in Bayerisch Eisenstein.

Donderdag: Bayerisch Eisenstein - Nederland

Na een vroeg ontbijt rijden we terug naar Nederland. Bij aankomst op ons centrale overstappunt kunt u, voordat u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts gaat, genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur).

Landkaart: Herfstshoppen in Passau en Regensburg

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Waldhotel Seebachschleife, Bayerisch Eisenstein

Dit familiehotel is rustig gelegen aan de rand van het bos en beschikt over een receptie, restaurant, bar, lift en overdekt zwembad. De kamers zijn allen voorzien van een satelliet-televisie en een badkamer met douche en toilet. De meeste kamers hebben een balkon. Wifi is gratis in het hotel.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
03:40:54 | 0,16 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch