telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

6 dagen Herfstshoppen in Wenen

vanaf € 199,-

Treed in de voetsporen van Strauss en Mozart! Tijdens deze mooie herfstreis laten wij u kennis maken met de meest besproken muziekstad ter wereld: Wenen. Het zijn dan ook de wereldberoemde componisten Strauss en Mozart die met hun bekende lichtklassieke muziek de stad naam hebben gegeven. Dit samen met de historische gebouwen uit het voormalige keizerrijk geven een goed beeld van de rijkdom van deze stad. Natuurlijk krijgt u de mogelijkheid om een Strauss-Mozart avondconcert bij te wonen en is er ruim voldoende tijd om heerlijk te shoppen in de prachtige binnenstad. We verblijven in het bij Nederlanders bekende Hotel Steinberger, dat beschikt over een receptie, lounge met bar, Stube, restaurant, lift, binnenzwembad en wellnessruimte. De kamers beschikken over een radio, telefoon, televisie en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. 

 • 2 dagen Wenen
 • Optionele stadsrondrit
 • Bezoek Passau
 • Bezoek Melk
 • Optioneel Strauss-Mozart concert
Let op: Wij adviseren u dringend alleen gevaccineerd met ons op reis te gaan i.v.m. de verscherpte maatregelen. Een volledige vaccinatie betekent in de meeste gevallen dat de laatste prik minimaal twee weken geleden gezet moet zijn. Ook een bewijs van herstel na een corona-infectie volstaat op de meeste bestemmingen. Kijk hier voor de actuele richtlijnen.
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen i.v.m. covid-19.
 • Boek veilig en vertrouwd Wij zijn aangesloten bij het SGR & ANVR
 • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
 • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Herfstshoppen in Wenen

Zaterdag: Nederland - Zuid-Duitsland

Via één van onze servicelijnen arriveert u op ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Daarna begint onze reis naar Wenen. Het diner (zie Dinerpakket) en de overnachting zijn vandaag in een hotel in Zuid-Duitsland.

Zondag: Zuid-Duitsland - Passau - Altlengbach

We rijden na het ontbijt eerst naar Passau. Hier heeft u de mogelijkheid om de beroemde kathedraal, waar het grootste kerkorgel van de wereld staat, te bezoeken. Aansluitend rijden we door het Oostenrijkse landschap naar ons hotel in Altlengbach, waar we drie nachten zullen verblijven. Als u het Dinerpakket heeft bijgeboekt, heeft u het diner in ons hotel.

Maandag: Wenen (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag staat Wenen op ons programma. Met de gasten die het Pluspakket geboekt hebben, maken we deze ochtend o.l.v. een Nederlandssprekende gids een stadsrondrit langs de belangrijkste bezienswaardigheden van deze prachtige stad. De rest van de dag is ter vrije besteding in het centrum van Wenen. Na het diner in ons hotel (zie Dinerpakket) kunt u mee naar Wenen, waar u een prachtig traditioneel Strauss-Mozart concert kunt bezoeken (zie Pluspakket).

Dinsdag: Wenen

We rijden vandaag weer naar Wenen en gaan eerst naar het prachtige Slot Schönbrunn. U kunt het slot middels een rondleiding bezichtigen (niet inclusief). Aansluitend heeft u vrije tijd in het centrum om bijvoorbeeld een museum te bezoeken, heerlijk te shoppen of ergens te genieten van een echte Wienermelange met Sachertorte. Het diner gebruiken we weer in ons hotel (zie Dinerpakket).

Woensdag: Altlengbach - Melk - Zuid-Duitsland

Na het ontbijt vertrekken we uit Hotel Steinberger en rijden we naar Melk, gelegen aan de Donau. Hier kunt u het beroemde Stift Melk bezoeken (niet inbegrepen). Na dit bezoek rijden we door naar ons hotel in Zuid-Duitsland voor diner (zie Dinerpakket) en de laatste overnachting.

Donderdag: Zuid-Duitsland - Nederland

Alweer de laatste dag van deze reis. Via de Duitse snelwegen rijden we terug naar Nederland. Op ons centrale overstappunt kunt u nog genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet (niet inclusief, te reserveren bij uw chauffeur). Aansluitend keert u weer met één van onze servicelijnen huiswaarts.

Landkaart: Herfstshoppen in Wenen

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

4* Hotel Steinberger, Altlengbach

We verblijven in het bij Nederlanders bekende Hotel Steinberger. Dit hotel ligt in het rustige dorpje Altlengbach en beschikt over een receptie, lounge met bar, Stube, restaurant, lift, binnenzwembad en wellnessruimte. De kamers beschikken allen over een televisie, radio, telefoon en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel.

6 dagen Herfstshoppen in Wenen

99 reizigers bevelen deze reis aan
8,5 Gemiddelde beoordeling
Zeer goed!
102 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,5
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,5
 • Vervoer met touringcar 8,7
 • Chauffeur 9,1
 • Reisprogramma 8,3
 • Accommodatie 8
 • Contact met Bolderman 8,5
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
14:59:20 | 0,32 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch