naar Homepagina
  1. Hoe bepalen jullie of mijn vakantie door kan gaan?

Veelgestelde vragen over het coronavirus


Hoe bepalen jullie of mijn vakantie door kan gaan?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft over het reizen naar uw bestemming omtrent COVID-19. Wij vinden de gezondheid en veiligheid van onze gasten in deze tijden zeer belangrijk. Ons team op kantoor staan klaar om u de service te bieden die u van ons mag verwachten als u op reis gaat. 

Wij nemen in onze afweging mee of het veilig is om te reizen (per auto, vliegtuig of bus) en ter plaatse. Wij willen nog steeds dat u onbezorgd de mooiste plekjes kan ontdekken. Wij willen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw vakantie.
Het is misschien ook fijn om te weten wat wij allemaal ondernemen voordat wij beslissen over reizen veilig is:
•    Wij staan in direct contact met hoteleigenaren ter plaatse die ons op de hoogte houden van de situatie op de bestemmingen. 
•    Wij controleren voordat u op vakantie gaat of de faciliteiten en de service op de accommodatie nog steeds voldoen aan onze wensen en normen. 
•    We hebben onze standaardeisen afgelopen jaar moeten bijstellen. Een PCR test is bijvoorbeeld geen reden om een vakantie niet door te laten gaan. 
•    Wij staan altijd in contact met onze andere partners, hierbij kunt u denken aan onder andere de luchtvaartmaatschappijen. Natuurlijk controleren wij ook of deze partners er klaar voor zijn om u veilig en zorgeloos op vakantie te laten gaan.

Terug naar het overzicht veelgestelde vragen over Corona >

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
07:45:09 | 0,14 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch