telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8-daagse najaarsreis Bloemenrivièra en Côte d’Azur

Deze prachtige najaarsreis brengt ons naar de fraaie Italiaanse Bloemenrivièra. We verblijven in Hotel Moresco, in het kustplaatsje Diano Marina. Tijdens ons verblijf maken we enkele prachtige tochten en bezoeken o.a. San Remo, Bordighera en Rapallo. Uiteraard mag een uitgebreid bezoek aan het vorstendom Monaco en de kuststreek van de Côte d’Azur niet ontbreken. Hotel Moresco beschikt over een receptie, bar, restaurant, terras en lift. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, telefoon, televisie en balkon. Boek deze mooie reis bij Bolderman Excursiereizen!

  • Laagste prijsgarantie
  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan najaarsreis Bloemenrivièra en Côte d’Azur

Maandag: Nederland - Zuid-Duitsland (of Franse Elzas)

Na een kopje koffie of thee vertrekken we vanaf ons centrale overstappunt en rijden we via de Duitse autobanen naar Zuid-Duitsland (of de Franse Elzas), waar we zullen dineren en overnachten.

Dinsdag: Zuid-Duitsland (of Franse Elzas) - Diano Marina

Na het ontbijt rijden we, met diverse stops, via een prachtige route door Zwitserland, langs Lugano en Milaan naar de Italiaanse Bloemenrivièra. Voor het diner bereiken we ons hotel in Diano Marina.

Woensdag: San Remo

Voor de middag kunt u de plaats Diano Marina en de omgeving van het hotel verkennen. Na de middag rijden we naar de luxueuze badplaats San Remo. De Via Giacomo Matteotti, waar zich veel chique winkels bevinden, is hier de voornaamste winkelstraat. Ook kunt u een bezoek brengen aan de basiliek Santuario della Madonna della Costa. Aansluitend rijden we weer terug naar ons hotel in Diano Marina.

Donderdag: Monaco, Monte Carlo en Nice

Vandaag brengen we een bezoek aan het prinsdom Monaco o.l.v. een Nederlandssprekende gids. We rijden eerst naar Monte Carlo, de hoofdstad van het vorstendom. U kunt in Monaco bijvoorbeeld het Oceanografisch museum, de Botanische tuin en het Prinselijk Paleis bezoeken. Ook ziet u de kathedraal, waarin het sobere graf van prinses Gracia een onopvallende plaats kreeg. Vervolgens rijden we door naar Nice, bekend om zijn Russische kerk, zijn beroemde Promenade des Anglais en de gezellige steegjes met winkeltjes.

Vrijdag: Genua en Rapallo

Vandaag staat de Levantekust op het programma. We rijden langs de kust naar Genua, de geboortestad van Columbus. De stad wordt ook wel ‘La Superba’ (de hoogmoedige) genoemd. Genua is de belangrijkste haven van Italië. Na aankomst volgt een stadsbezichtiging. Het is een bijzonder contrastrijke stad. De meest luxueuze paleizen liggen er naast bescheiden straatjes en steegjes. Het levendige centrum is de Piazza De Ferrari. We vervolgen onze route naar het mondaine Rapallo. Hier staat aan het einde van de boulevard, op een in zee uitstekende rots, een kasteel dat dateert uit de 16e eeuw. Liefhebbers kunnen met een bootje oversteken naar Portofino (niet inbegrepen), een schilderachtig plaatsje dat de naam ‘Parel van de wereld’ zeker verdient.

Zaterdag: Bordighera

Na het ontbijt vertrekken we naar Bordighera, waar we een bezoek brengen aan een grote, typisch Italiaanse markt. De rest van de dag heeft u volop gelegenheid om van Bordighera te genieten, want het telt vele bezienswaardige gebouwen uit verschillende eeuwen. De nabijheid van de zee, de exotische palmen en bloemenweelde vormen het decor. Liefhebbers kunnen, bij voldoende deelname, een optionele boottocht langs de kust maken (ca. € 18,00 p.p.).

Zondag: Diano Marina - Zuid-Duitsland (of Franse Elzas)

We verlaten Diano Marina en rijden via Genua en Zwitserland naar ons hotel in Zuid-Duitsland (of de Franse Elzas) voor diner en overnachting.

Maandag: Zuid-Duitsland (of Franse Elzas) - Nederland

De laatste dag alweer. Via de Duitse autobanen bereiken we ons centrale overstappunt, waar u van een goed verzorgd afscheidsbuffet kunt genieten (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur). Onze servicelijnen brengen u vervolgens weer huiswaarts.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

3* Hotel Moresco, Diano Marina

Het hotel is mooi gelegen met uitzicht op zee en op loopafstand van Diano Marina. Het beschikt over een restaurant, bar, terras, lift, zwembad (met zeewater) met ligstoelen en een eigen strand met ligstoelen. De kamers beschikken allen over een badkamer met bad of douche en toilet, haardroger, kluisje, televisie, airconditioning en balkon of terras. Wifi is gratis in het hotel.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
20:24:55 | 0,26 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch