naar Homepagina
  1. Ook in 2024 maakt u met Bolderman de leukste én voordeligste busreis

Ook in 2024 maakt u met Bolderman de leukste én voordeligste busreis

Kunt u niet wachten tot uw volgende vakantie? Dat begrijpen wij als geen ander! Bolderman neemt u ook in 2024 mee op reis naar de leukste Europese bestemmingen. Cultuur, natuur, lekker eten en drinken óf uzelf even compleet onderdompelen in de historie van een land? Het is helemaal aan u. En wij helpen u natuurlijk graag met het uitkiezen van een busreis die bij u past, want er valt behoorlijk wat te kiezen. Naar welke mooie vakantiebestemming mogen wij u meenemen?

CTA-brochure.png
 

Geniet het hele jaar door in Oostenrijk
Als er één land is dat Nederlandse vakantiegangers hebben omarmd is het Oostenrijk.

Zover het oog reikt ziet u de prachtige en vooral ongerepte natuur in vol ornaat. Het is dé bestemming bij uitstek waar u het hele jaar door kunt genieten van een meerdaagse busreis. Elke locatie kent zijn eigen charme, zowel in de zomer als winter. Onze populairste busreizen naar Oostenrijk? Dat zijn Kaprun in het indrukwekkende Salzburgerland en Kirchberg in deelstaat Tirol.


kaprun-banner.png       kirchberg-banner.png       


CTA-oostenrijk.png


Cultuur, historie en natuur: u vindt het allemaal in Duitsland

Onze oosterburen vinden niet alleen de weg naar ons land, maar andersom net zo zeer. Duitsland is een heel veelzijdig land voor Nederlandse toeristen. Naast de ingrijpende historie, die uniek is in Europa, kunt u er terecht voor cultuur, natuur en muziek. Een busreis naar Duitsland staat dus niet voor niets in onze lijst met populairste vakanties. Inspiratie nodig voor uw busreis in 2024? Wat dacht u van een bezoek aan het historische epicentrum Berlijn óf het groene en ongerepte Sauerland?


berlijn-banner.png       sauerland-banner.png
        

CTA-duitsland.png


Ervaar het kleurrijke en mediterrane Italië

Een busreis naar Italië is altijd een goed idee. Dit mediterrane land aan de Middellandse-Zee heeft voor ieder wat wils. Allereerst de Italiaanse keuken die wereldwijd ontzettend geliefd is, want wie houdt er nu niet van pasta en pizza? Precies. Italië bruist, zowel wat eten, cultuur als natuur betreft. Dat wilt u natuurlijk het liefste zelf ervaren. Gaat u met ons mee naar het schitterende Toscane of een unieke busreis in de omgeving van het beroemde Gardameer?


toscane-banner.png       gardameer-banner.png


CTA-italie.png


Ontdek de mooiste kustlijn van Europa in Kroatië

Dit aan de Adriatische Zee gelegen land trekt jaarlijks vele toeristen. En niet zonder reden. Het aangename mediterrane klimaat, overvloed aan zonuren, witte stranden, kleurrijke haventjes en schilderachtige landschap maken Kroatië een fantastisch vakantieland. Bolderman neemt u graag mee op een veelzijdige én voordelig geprijsde busreis naar het beste dat Kroatië te bieden heeft.


kroatie-banner.png       dalmatie-banner.png


CTA-kroatie.png


Nederland: perfect als u niet lang onderweg wilt zijn

Als u er even ontspannen tussenuit wilt, hoeft u zeker niet altijd de grens over. Ook in eigen land zijn er allerlei mooie locaties te vinden. En een praktisch voordeel van een busreis in Nederland is natuurlijk dat u niet lang onderweg bent. Bolderman heeft verschillende meerdaagse busreizen samengesteld naar de leukste trekpleisters van Nederland. Hieronder vindt u alvast twee van onze meest geboekte reizen in eigen land. Welke busreis staat er binnenkort op uw programma?


drenthe-banner.png       zeeland-banner.png

CTA-nederland.png


Welke busreis staat er op uw verlanglijstje in 2024?

Bent u geïnspireerd door bovenstaande busreizen of heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder! Bekijk of uw vraag tussen onze veelgestelde vragen staat, neem vrijblijvend contact op met onze reisspecialisten of vraag gratis één van onze reisbrochures voor 2024 aan.

CTA-brochure-(1).png

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
12:26:16 | 0,06 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch