telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 18:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8-daagse najaarsreis Pittoresk Vrsar

vanaf € 299,-

Vrsar is een betoverend oud vissersstadje aan de kust van Istrië. Het schilderachtige stadje is verdeeld in twee delen; het oude historische gedeelte bevindt zich op de top van de heuvel en het moderne gedeelte ligt aan de voet van de heuvel. Vanaf de kust van Vrsar kijkt u uit over één van de mooiste mediterrane archipels, die bestaat uit 18 onbewoonde eilandjes omringd door het kristalheldere water van de Adriatische zee. Vrsar kan zich beroemen op een levendige geschiedenis. De Italiaanse dichter en avonturier Giacomo Casanova was ‘s zomers hier vaak te vinden en schreef dan zijn beroemde memoires. Vanuit Vrsar maken we diverse mooie excursies naar bijvoorbeeld Poreč, Opatija en Mošćenice. Ook heeft u de mogelijkheid een mooie boottocht naar de Brijuni eilanden te maken en verkennen we de binnenlanden van Istrië. Tijdens deze reis verblijven we in het 4* Hotel/Resort Belvedere, dat beschikt over een restaurant, bar, zoetwater zwembad met ligstoelen, parasols en een poolbar. De kamers beschikken allen over een badkamer met bad of douche en toilet, haardroger, telefoon, televisie en balkon of terras.

 • Verblijf in een 4* hotel/resort
 • Bezoek Opatija
 • Bezoek Poreč
 • Panoramatocht door Istrië
 • Optionele boottocht Brijuni eilanden
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
 • Boek nu voordelig Als u nu uw reis boekt, bent u zeker van een lage prijs.
 • Persoonlijk contact Heeft u hulp nodig? Dan zijn we er voor u!
 • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan najaarsreis Pittoresk Vrsar

Dag 1: Nederland - Zuid Duitsland

Via één van onze servicelijnen komt u aan op ons centrale overstappunt. Hier krijgt u een kopje koffie of thee aangeboden. Vervolgens rijden we met verschillende stops naar Zuid-Duitsland voor diner en overnachting.

Dag 2: Zuid-Duitsland - Vrsar

Na het ontbijt vervolgen we onze route via Salzburg en imposante berggebieden, zoals het Dachsteingebergte en de Karawanken. Tegen de avond komen we aan bij ons hotel in Vrsar. Na de kamerindeling gaan we aan tafel voor het diner.

Dag 3: Poreč en boottocht Limfjord (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag brengen we een bezoek aan de bekende plaats Poreč, een prachtig stadje om te flaneren langs de talrijke winkeltjes. Ook is het de moeite waard een bezoek te brengen aan de Eufrasius Basiliek met de oude mozaïeken of, bij mooi weer, te genieten op één van de vele terrasjes met uitzicht op de luxe jachten. Aansluitend maken de gasten die het Pluspakket hebben geboekt een mooie boottocht naar de Limfjord. Daarna rijden we terug naar ons hotel.

Dag 4: Vrije dag of Brijuni eilanden (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag kunt u de dag zelf indelen of, als u het Pluspakket heeft geboekt, gaat u mee naar de Brijuni eilanden, welke in 1983 uitgeroepen zijn tot Nationaal Park. Op één van deze eilanden, Veli Brijuni, had de vroegere leider van Joegoslavië, Tito, een buitenverblijf. Vele staatshoofden en filmsterren kwamen hier op bezoek. De exotische dieren die nu nog in het park leven zijn geschenken van verschillende staatshoofden. Vanaf Fazana varen we naar het eiland waar we met een treintje een rondleiding krijgen. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om zelf rond te kijken.

Dag 5: Panoramatocht

Na het ontbijt stappen we in de touringcar voor een schitterende panoramatocht door het binnenland. Verschillende vergezichten en leuke dorpjes maken er een boeiende dag van. Vergeet dan ook niet uw foto- of filmcamera mee te nemen!

Dag 6: Opatija en Mošćenice (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag staat de bekende plaats Opatija op ons programma, ook wel de 'oude dame aan de Kroatische Rivièra' genoemd. Het was vroeger een luchtkuuroord van de Hongaarse adel. Nu is het met de 12 kilometer lange wandelpromenade een veel bezochte toeristenplaats. Na het bezoek aan Opatija rijden we naar Mošćenice, waar we o.l.v. een gids een rondleiding krijgen (zie Pluspakket). Vervolgens rijden we via een mooie route terug naar Vrsar.

Dag 7: Vrsar - Zuid-Duitsland

Na het ontbijt nemen we afscheid van ons hotel en het schitterende Istrië. Via Slovenië en Oostenrijk rijden we met verschillende stops naar ons hotel in Zuid-Duitsland voor diner en overnachting.

Dag 8: Zuid-Duitsland - Nederland

Alweer de laatste dag van deze reis. We rijden via de Duitse autobanen terug naar Nederland. Op ons centrale overstappunt kunt u genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur). Aansluitend wordt u weer door één van onze servicelijnen huiswaarts gebracht.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

4* Hotel/Resort Belvedere, Vrsar

Dit resort is prachtig gelegen op ca. 300 meter van het centrum en de haven van Vrsar, direct aan het strand. Het complex beschikt over een restaurant, bar, zoetwater zwembad met ligstoelen, parasols en een poolbar. De kamers beschikken allen over een telefoon, televisie, balkon of terras en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel.

8-daagse najaarsreis Pittoresk Vrsar

25 reizigers bevelen deze reis aan
8,7 Gemiddelde beoordeling
Zeer goed!
26 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,8
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,9
 • Vervoer met touringcar 8,6
 • Chauffeur 8,5
 • Reisprogramma 8,6
 • Accommodatie 8,8
 • Contact met Bolderman 8,6
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
20:19:52 | 0,35 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch