telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8-daagse najaarsreis Pittoresk Vrsar

Vrsar is een betoverend oud vissersstadje, dat ligt aan de kust van Istrië. Het schilderachtige stadje is verdeeld in twee delen; het oude historische gedeelte bevindt zich op de top van de heuvel en het moderne gedeelte ligt aan de voet van de heuvel. Vanaf de kust van Vrsar kijkt u uit over één van de mooiste mediterrane archipels, die bestaat uit 18 onbewoonde eilandjes omringd door het kristalheldere water van de Adriatische zee. Vrsar kan zich beroemen op een levendige geschiedenis. De Italiaanse dichter en avonturier Giacomo Casanova was ‘s zomers hier vaak te vinden en schreef dan zijn beroemde memoires. We zien in Vrsar vele historische monumenten uit de 13e eeuw, o.a. de oude Romeinse stadspoort die deel uitmaakte van de stadsmuren. De St. Antoniskerk, daterend uit de 17e eeuw, is erg populair bij de toeristen vanwege haar overdadige renaissance en barokke decor. Vanuit Vrsar maken we diverse mooie excursies. 

  • Laagste prijsgarantie
  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan najaarsreis Pittoresk Vrsar

Zaterdag: Nederland - Zuid Duitsland

Via de verschillende servicelijnen komen we aan op ons centrale overstappunt. Hier krijgt u een kopje koffie of thee aangeboden. Vervolgens rijden we met verschillende stops naar Zuid-Duitsland voor diner en overnachting.

Zondag: Zuid-Duitsland - Vrsar

Na het ontbijt vervolgen we onze route via Salzburg en imposante berggebieden, zoals het Dachsteingebergte en de Karawanken. Tegen de avond komen we aan bij ons hotel in Vrsar. Na de kamerindeling gaan we aan tafel voor het diner.

Maandag: Poreč (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag brengen we een bezoek aan de bekende plaats Poreč, een prachtig stadje om te flaneren langs de talrijke winkeltjes. Ook is het de moeite waar te genieten op één van de vele terrasjes met uitzicht op de mooie jachten, of een bezoek te brengen aan de Eufrasius Basiliek met de oude mozaïeken. Aansluitend brengen we u naar de Limfjord, waar u een mooie boottocht kunt maken (zie Pluspakket). Daarna rijden we terug naar ons hotel.

Dinsdag: Vrije dag of Brijuni eilanden (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag kunt u de dag zelf indelen of gaat u mee naar de Brijuni eilanden, die in 1983 uitgeroepen zijn tot Nationaal Park. Op één van deze eilanden, Veli Brijuni, had de vroegere leider van Joegoslavië, Tito, een buitenverblijf. Vele staatshoofden en filmsterren kwamen hier op bezoek. De exotische dieren die nu nog in het park leven zijn geschenken van verschillende staatshoofden. Vanaf Fazana varen we naar het eiland, waar we met een treintje een rondleiding krijgen. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om zelf rond te kijken.

Woensdag: Panoramatocht

Na het ontbijt stappen we in de touringcar voor een schitterende panoramatocht door het binnenland. Verschillende vergezichten en leuke dorpjes maken er een boeiende dag van. Vergeet dan ook niet uw foto- of filmcamera mee te nemen!

Donderdag: Opatija en Mošćenice (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag staat de bekende plaats Opatija op ons programma, ook wel de 'oude dame aan de Kroatische Rivièra' genoemd. Het was vroeger een luchtkuuroord van de Hongaarse adel. Nu is het met de 12 kilometer lange wandelpromenade een veel bezochte toeristenplaats. Na het bezoek aan Opatija rijden we naar Mošćenice, waar we o.l.v. een gids een rondleiding krijgen (zie Pluspakket). Vervolgens rijden we via een mooie route terug naar Vrsar.

Vrijdag: Vrsar - Zuid-Duitsland

Na het ontbijt nemen we afscheid van ons hotel en het schitterende Istrië. Via Slovenië en Oostenrijk rijden we met verschillende stops naar Zuid-Duitsland voor diner en overnachting.

Zaterdag: Zuid-Duitsland - Nederland

Alweer de laatste dag van deze reis. We rijden via de Duitse autobanen terug naar Nederland. Op ons centrale overstappunt heeft u de gelegenheid om te genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur). Aansluitend wordt u weer door één van onze servicelijnen naar uw uitstappunt gebracht.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

4* Hotel/Resort Belvedere, Vrsar

Dit resort is prachtig gelegen op ca. 300 meter van het centrum en de haven van Vrsar, direct aan het strand. Het complex beschikt over een restaurant, bar, zoetwater zwembad met ligstoelen, parasols en een poolbar. De kamers beschikken allen over een badkamer met bad of douche en toilet, haardroger, telefoon, televisie en balkon of terras. Wifi is gratis in het hotel.
 

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
23:25:37 | 0,36 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch