naar Homepagina
  1. Busreis naar Zwitserland met treinreis!

Busreis naar Zwitserland met treinreis!

Hoe leuk is het om niet alleen met de bus te reizen, maar ook met de trein? Als het aan ons ligt moet u dit een keer gedaan hebben en zeker in Zwitserland! Met de trein beleeft u een bijzondere ervaring. Zeker het uitzicht vanuit de trein in de bergen van Zwitserland is fenomenaal! In dit blog vertellen wij u graag meer over een busreis naar Zwitserland met een treinreis.

Zwitserland leent zich perfect uit voor het maken van een treinreis, of zelfs meerdere treinreizen. In welke trein stapt u? Een busreis met de Glacier Express gaat over het dak van Europa. U stapt bij Brig in en Disentis stapt u weer uit. Onderweg geniet u van het prachtige Alpenlandschap en reist u over de 2.000 meter hoge Oberalppas.

In dezelfde 8-daagse reis kunt u ook een mooie rondrit maken met de Mont-Blanc Express. Bij deze treinreis stapt u op in Martigny. U rijdt door een mooie kloof met schitterende vergezichten. An het einde van de treinrit wordt u weer opgehaald bij Le Châtelard. Vanuit daar rijdt u weer met de touringcar verder. Vanuit Chamonix is de Mont-Blanc goed te zien. Indien de tijd het toe laat stopt u hier ook nog even.

Om de reis helemaal compleet te maken en het echte treinreis gevoel in Zwitserland te ervaren heeft u ook de mogelijkheid om mee te gaan naar Zermatt. Vanuit Täsch stapt u op het treintje dat u naar Zermatt brengt. Waar u op een hoogte van 3.100 meter kunt genieten van het schitterende uitzicht over de vele bergtoppen.

Tijdens de 8-daagse reis naar Pfunds heeft u ook de mogelijkheid om een ritje te maken met de Bernina Express. Bij deze treinreis stapt u op in het Zwitserse Pontresina en eindigt u in Tirano, gelegen in Italië, waar u via een mooie route terug rijdt naar uw hotel. De Bernina Express is volgens vele de mooiste treinreis.
 
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
02:22:45 | 0,05 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch