naar Homepagina
  1. Een busreis naar Engeland met Bolderman

Een busreis naar Engeland met Bolderman

Bolderman brengt u graag met een busreis naar Engeland. Dit land is perfect voor een veelzijdige vakantie. Bij Bolderman bent u ervan verzekerd dat u mee gaat met een volledig en zeer comfortabele reis, waarbij het u aan niets tekort komt. Als u voor Engeland kiest dan staat uw vakantie in het teken van cultuur, historie en de meest indrukwekkende uitzichten. Engeland is erg divers en voor iedere reiziger is dit land dan ook geschikt, steden- en natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen.

Wij hebben u verschillende reizen te bieden naar Engeland, zo kunt u kiezen voor een compacte 4-daagse stedentrip naar Londen of u ontdekt het erfgoed van Wales tijdens een rondreis. Om u alvast kennis te laten maken met onze busreizen naar Engeland, hebben wij hier alvast voor u een aantal populaire reizen op een rijtje gezet:
  1. 4-daagse stedentrip Londen
    Londen, de hoofdstad van Groot-Brit­tannië, is een populaire bestemming als stedentrip. Winkelstad, museumstad, uitgaansstad, musicalstad en vooral wereldstad! We vinden in deze metropool vele herinneringen en tradities uit het verleden. De zwarte taxi’s en 'Bobbies' typeren het stadsbeeld in het centrum. Maar Londen is ook eigentijds! Tijdens de stads- en avondtour van deze 4-daagse stedentrip Londen ziet u de bekende bezienswaardigheden van deze indrukwekkende stad. Ook shoppen in het bekende warenhuis Harrods en andere grote warenhuizen is een belevenis op zich. En wat dacht u van een wandeling langs de Big Ben, Westminster Abbey, Buckingham Palace, Trafal­gar Square, Piccadilly Circus, de Londen Eye, Towerbridge en Tower of London?
 
  1. 8 dagen De Cotswolds, Bath en Cambridge
    Op deze bijzondere reis nemen wij u mee naar het glooiende, groene landschap van Midden-Engeland, waar de tijd meer dan 300 jaar heeft stilgestaan. U vindt er Romeinse villa’s, kleine middeleeuwse stadjes en Saksische dorpen. De streek is groot geworden door de wolproductie en wolhandel. Typerend in de Cotswolds zijn de cottages, gebouwd in honingkleurig zandsteen. We bezoeken in deze prachtige omgeving Shakespeares geboorteplaats Stratford-upon-Avon en zien authentieke dorpjes als Bibury, Burford en Bourton-on-the-Water. We bezoeken ook de prachtige steden Oxford, Bath en Cambridge. Een kasteel mag op een reis naar Engeland niet ontbreken natuurlijk; u krijgt gelegenheid om Windsor Castle en Oxford Castle te bezoeken.
 
  1. 10 dagen Rondreis Wales
    Ontdek tijdens deze prachtige rondreis het erfgoed van Wales, land van legenden met een sprookjesachtige eigen taal. Wij nemen u mee naar ommuurde steden aan de Engelse grens, langs de Welshe noordkust, waar u indrukwekkende historische kastelen kunt bezoeken en per stoomtrein naar de machtige bergtoppen kunt reizen. Door het hart van Wales dalen we vervolgens af naar de zuidelijke bergen van Brecon en verder naar de groene, glooiende heuvels van de vallei en de zandkusten. Uiteraard slaan we een bezoek aan de Welshe hoofdstad Cardiff niet over.
 
  1. 8 dagen De Engelse Rivièra
    De Engelse Rivièra is een prachtige bestemming voor een busreis in het Zuid-Engelse graafschap Devon aan de baai Torbay. Met het aangenaam zachte klimaat, de schilderachtige havens en gouden stranden is de naam Rivièra zeker op zijn plaats. Het gebied strekt zich uit over zeven groene heuvels met Victoriaanse huizen, palmbomen, subtropische planten, rotsachtige kusten met verscholen strandjes en romantische dorpjes met gezellige haventjes en stoere vissers. De haven van Torquay en de prachtige boulevard met lieflijke parkjes en een overvloed aan restaurants, cafeetjes en winkels vormen het centrum. Ook het zandstrand nodigt uit bij mooi weer. We gaan tijdens deze busreis Engelse Rivièra ook het bekende Dartmoor National Park in het binnenland bekijken.
Naast deze vier populaire reizen, hebben wij nog meer schitterende reizen naar Engeland! Bekijk ze hier.
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
20:07:43 | 0,03 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch