Griekenland per bus en / of vliegtuig

Dat u een keer op vakantie wilt zijn geweest in Griekenland begrijpen wij heel goed! Griekenland is een populaire vakantiebestemming, het land heeft een mediterrane klimaat met warme en zonovergoten zomers. Doordat Griekenland diverse gezichten heeft, maakt het een interessant land voor diverse reizigers.

Eén van de belangrijkste heiligdommen van de oudheid: Olympia
De meest beroemdste en misschien wel meest bekendste bezienswaardigheid in Griekenland is Olympia. Hier zijn ooit de Olympische Spelen begonnen en ook wordt hier iedere vier jaar de Olympische vlam ontstoken om zijn reis te vervolgen naar de bestemming waar de Olympische Spelen gaan plaatsvinden.

Historisch Athene
Athene is een stad met een rijke historie. Tijdens de 14-daagse rondreis door Griekenland brengt u een bezoek aan deze stad. Met een Nederlandssprekende gids ziet u de belangrijkste bezienswaardigheden van deze hoofdstad. U brengt een bezoek aan het stadion waar in 1896 de eerste moderne Olympische Spelen plaatsvonden. En ook ziet u het Griekse Parlementsgebouw, dit gebouw wordt door de Grieken ook wel Vouli genoemd, wat letterlijk parlement betekend. De zogeheten Evzones houden voor het gebouw de wacht. De Akropolis wordt ook niet overgeslagen op deze dag. Dit is een rotsplateau dat 80 meter boven de stad ligt, vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over de stad.

De kloosters van Meteora
Deze kloosters zijn één van de belangrijkste bezienswaardigheden in Griekenland en staan tevens op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Meteora betekent ‘hangend in de lucht’. Deze trekpleister heeft in totaal zes ‘zwevende’ kloosters. Het lijkt ook of de kloosters letterlijk tussen hemel en aarde hangen. In de kloosters kunt u prachtige wandschilderingen en inconen gaan bewonderen. Met onze 14-daagse rondreis door Griekenland maakt u kennis met deze bijzondere kloosters.

Reis naar Griekenland per bus of per vliegtuig
Bij Bolderman heeft u de keuze om naar Griekenland te reizen per bus of per vliegtuig. Gaat u met het vliegtuig naar Griekenland? Dan staat onze reisleiding u op de luchthaven op te wachten en als alle bagage is verzameld gaat u het land per bus verder ontdekken samen met een ervaren chauffeur. Tijdens de reis verteld uw reisleider van alles over de bestemming.
Kiest u ervoor om de gehele reis per bus af te leggen? Dan reist u in 4 dagen naar Griekenland. Tijdens de reisdagen zal er ook nog een leuke stop gemaakt worden in Ravenna (Italië) en aansluitend rijdt u door naar Ancona waar u aan het einde van de middag aan boord zal gaan van de ferry. Op de ferry dineert en overnacht u. Deze ferry brengt u naar Griekenland.

Bekijk hier al onze busreizen of onze vlieg-busreizen.
 
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
01:36:57 | 0,06 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch