naar Homepagina
  1. Ontdek Europa in de winter met Bolderman!

Ontdek Europa in de winter met Bolderman!

Niet alleen in de zomer kunt u genieten van de fantastische busreizen van Bolderman, maar ook in de winter brengen wij u graag naar de mooiste plekjes. Gaat u mee naar het sprookjesachtige Oostenrijk, waar de besneeuwde bergtoppen het prachtige decor vormen of kiest u liever voor een bestemming dichtbij? Dan nemen wij u graag mee naar Duitsland.

Zoals net al benoemd, heeft Oostenrijk een prachtige natuur in de winter! Voor de sportievelingen onder ons hebben wij een wandel-, ski- of langlaufreis samengesteld. Deze busreis brengt u naar het gemoedelijk plaatsje Fusch of naar Bayerisch Eisenstein. Tijdens deze reizen bezoekt u verschillende langlaufgebieden, waar ook voor de wandelaars mooie wandelroutes zijn.

Mocht u er even tussenuit willen, dan hebben wij voor u onze 5-daagse winterreizen. Blijf in Nederland en geniet van de all-inclusive arrangementen in uw hotel en de gezellige uitstapjes.
De sneeuw opzoeken kan ook bij onze 5-daagse reizen, ga dan mee naar de Eifel of Teutoburgerwald in Duitsland en ook hier kunt u gebruik van het all-inclusive concept.

U kunt ook vanuit de trein genieten van de winterse omgeving. Gaat u dan mee naar Zwitserland? Hier kunt u genieten van drie schitterende treinritten: Glacier Express, Mont-Blanc Express en treintje Täsch-Zermatt!

Mocht u toch liever de zon op willen zoeken in de winter, dan brengen wij u met alle plezier naar de zon! Wat dacht u van een busreis naar de winterzon in Spanje en Portugal? Op de dagen dat ze zon schijnt kunnen de tempraturen oplopen tot wel 20 graden. Heerlijk weer dus om nog diverse activiteiten te doen. Zo nemen wij u mee naar verschillende steden, waar u onder leiding van een gids de stad leert kennen.

Gaat u liever met het vliegtuig? Dan kunt u met Bolderman mee naar Andalusië – Costa del Sol. Hierbij vliegt u vanaf Amsterdam of Eindhoven naar de zon in Spanje.

Nieuwsgierig geworden naar al onze winterreizen? Bekijk ze dan op onze website en wie weet zwaaien wij u binnenkort uit naar één van onze fantastische bestemmingen!
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
03:56:36 | 0,04 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch