Zwitserland op zijn mooist

Graag laten wij u kennis maken met Zwitserland, een prachtig land in het midden van Europa. Zwitserland heeft een prachtige Alpen natuur, waar het in de zomer gemiddeld tussen de 20 en 25 graden is. Of u er nu een week bent of langer, alle hoogtepunten van Zwitserland zullen u zeker verbazen!

Veelzijdig Zwitserland
Zwitserland heeft veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Heeft u bijvoorbeeld de Matterhorn al eens gezien? Dit is een piramidevormige berg en een hoogtepunt van Zwitserland. Een grappig feitje over deze berg is dat deze berg één van de meest gefotografeerde bergen ter wereld is. En wist u dat de vorm van deze berg terug te vinden is op de verpakking van het chocolademerk Toblerone?
In Zwitserland zijn er talloze gezellige kleine dorpjes te vinden met allemaal een unieke en authentieke uitstraling. De meeste dorpjes in Zwitserland worden omschreven als ‘klein maar fijn’.
En om niet te vergeten, de keuken in Zwitserland! De Zwitserse keuken is voortreffelijk en moet u een keertje geproefd hebben. Wat dacht u van de Zwitserse chocolade of de kaasfondue om uw vingers bij af te likken? Daarnaast staat deze keuken ook bekend om zijn hoge kwaliteit.

Met de trein door Zwitserland
De Glacier Express is een bekende trein in Zwitserland en biedt een spectaculair uitzicht gedurende de hele rit door de bergen en staat garant voor urenlange hoogtepunten. De trein gaat al jarenlang dwars door de Zwitserse Alpen. Dit is echt een treinrit die u mee gemaakt moet hebben in Zwitserland.
Tijdens de 8-daagse busreis Zwitserse Alpen, Glacier- en Mont-Blanc Express krijgt u de mogelijkheid om een klein stukje van de prachtige route te bewonderen vanuit de Glacier Express.

Terug in de tijd in Zermatt
Zermatt is aan de voet van de Matterhorn gelegen en daarnaast ook een autovrijdorp. Doordat auto’s niet toe gestaan zijn in het dorp, wordt er gewerkt met elektrische auto’s. Soms wordt er nog gebruik gemaakt van paard en wagen, alsof u terug in de tijd gaat.
Bent u benieuwd naar het uitzicht op een hoogte van 3100 meter? Maak dan gebruik van de tandrad baan! Wanneer u zich op 3100 meter bevindt heeft u een schitterend uitzicht over de omliggende bergwereld en gletsjers. Een uitzicht dat u niet snel zult vergeten tijdens de busreis en zeker de moeite waard is om een mooie foto van te maken. Vergeet dus zeker niet uw fototoestel mee te nemen 😉.

De ‘Parel in de natuur’, Saas-Grund
Tijdens de zomer is het een aanrader om op avontuur te gaan in Saas-Grund. Saas-Grund staat bekend om zijn mooie wandelpaden hoog in de bergen en zijn oude karakter dat nog steeds terug te vinden is in het dorp. Tevens is de cultuur van het dorp nog goed te herkennen bij bijvoorbeeld de oude kerk van Saas-Grund.
Benieuwd naar het karakteristieke Saas-Grund met zijn mooie wandelpaden? Kies dan voor de busreis Saas-Grund met Mont-Blanc Express, Zwitserland! Tijdens deze reis maakt u op een actieve manier kennis met Saas-Grund.

Bekijk hier al onze reizen naar Zwitserland.
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
19:32:28 | 0,05 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch