telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

5 dagen Rijn, Lorelei en Oranjeroute all-inclusive

vanaf € 369,-

Niet ver van de Nederlandse grens, tussen Koblenz en Rüdesheim, ligt het mooiste stukje van het Rijndal. Naast de rivier bepalen steile, beboste hellingen, kastelen en sfeervolle dorpjes hier het beeld. Midden in deze prachtige omgeving ligt hotel Krone am Rhein, onze uitvalsbasis voor een heerlijke all-inclusive vakantie! Wij nemen u mee naar de leukste en gezelligste wijnstadjes aan de Rijn, maken een uitstapje naar de, voor ons koningshuis belangrijke Oranjeroute en u kunt een schitterende boottocht maken door het beroemde Lorelei dal.

  • Verblijf op basis van all-inclusive
  • Ontdek de Oranjeroute
  • Bezoek Marksburg
  • Bezoek Rüdesheim
  • Iedere avond vertier en entertainment
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 25,- reserveringskosten per boeking, € 2,50 Calamiteitenfonds per boeking t/m 9 personen, € 5,- consumentenbijdrage SGR per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.

* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • SGR en ANVR geregistreerd Garantie op uw geboekte reis. Bolderman is aangesloten bij SGR & ANVR.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Rijn, Lorelei en Oranjeroute all-inclusive

Dag 1: Nederland - Lorelei en St. Goarshausen - Kestert

Via één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Na de overstap rijden we naar het hotel in Kestert, aan de oevers van de Rijn, waar de lunch voor u klaar staat. In de middag maken we een korte, maar schitterende tocht. We rijden naar de heuvels even ten zuiden van Kestert, naar één van de beroemdste plekken van het Rijndal: de Lorelei! Volgens de legende zou de zingende nimf hier op de 132 meter hoge rots hebben gezeten en met haar schoonheid en gezang menig kapitein op de Rijn hebben afgeleid. In werkelijkheid zorgt de rots voor een bijzonder smal gedeelte van het Rijndal en heeft u vanaf het uitzichtplatform een fabelachtig uitzicht over het gehele dal. Op weg terug naar het hotel maken we nog een korte stop in het sfeervolle St. Goarshausen.

Dag 2: Marksburg en Boppard

Van de vele burchten en kastelen in het gebied is de Marksburg in Braubach de enige die nog volledig intact is. Deze imposante burcht is van verre te zien en torent hoog boven het stadje uit. Tijdens de rondleiding (niet inbegrepen) komt u alles te weten over de geschiedenis van de Marksburg, de burchten in de omgeving en geniet u van het schitterende uitzicht over de omgeving. Na de lunch in het hotel vertrekken we naar de veerpont waar we de oversteek maken naar het centrum van Boppard, één van de bekendste wijnstadjes aan de Rijn, prachtig gelegen in een bocht aan de Rijnoever. U vindt er diverse vakwerkhuizen, een Romeins kasteel en schitterende uitzichten vanaf de heuvels buiten de stad, die u met een kabelbaan kunt bereiken. Maar u kunt ook heerlijk flaneren door dit gezellige stadje, of genieten van een hapje of drankje op één van de vele terrasjes. Een bezoek aan één van de vele wijnkelders behoort ook tot de mogelijkheid. Aan het eind van de middag gaan we terug naar het hotel.

Dag 3: Boottocht Lorelei dal en Rüdesheim

Na het ontbijt kunt u aan boord gaan van de rondvaartboot voor een mooie tocht door het schitterende dal van de Lorelei. Omgeven door steile, beboste hellingen, burchten en sfeervolle dorpjes vaart u zuidwaarts naar Rüdesheim, waar u aan het begin van de middag van boord gaat. Rüdesheim staat bekend als één van de gezelligste wijnstadjes aan de Rijn. U vindt er diverse vakwerkhuizen, wijnkelders en talloze terrasjes. Vooral op en rond de beroemde Drosselgasse, een steeg vol met wijnhuizen en terrassen is het heerlijk toeven! Met de kabelbaan kunt u naar het Hermannsdenkmal, op de top van de heuvel. Vanaf hier heeft u een schitterend uitzicht over Rüdesheim, de Rijn en de met wijnranken begroeide hellingen.

Dag 4: Oranjeroute en Limburg an der Lahn

Vandaag maken we een schitterende tocht naar het dal van de rivier de Lahn. Dit gebied is nauw verbonden met ons koningshuis. Vanuit Lahnstein rijden we langs de oevers van de Ems naar Bad Ems en Diez, het centrum van de Nassau-dynastie. U kunt een bezoek brengen aan het museum van Slot Oranienstein, waar de geschiedenis van ons koningshuis is tentoongesteld. Vervolgens rijden we naar Limburg an der Lahn. Meest in het oog springend is de prachtige Dom van Limburg. Daarnaast vindt u hier vele barokke vakwerkhuizen. In de middag keren we weer terug naar het hotel.

Dag 5: Kestert - Koblenz - Nederland

Helaas de laatste dag van deze prachtige reis, maar we hebben nog voldoende tijd om deze vakantie in stijl af te sluiten. Na het ontbijt rijden we naar Koblenz. Deze stad staat vooral bekend om het Deutsches Eck; waar de Moezel uitmondt in de Rijn. Vanaf het Schloss Ehrenbreitstein heeft u een schitterend uitzicht! Per kabelbaan kunt u naar het Deutsches Eck, waar het enorme monument ter ere van keizer Wilhelm I staat. Aan het begin van de middag beginnen we aan onze terugreis naar Nederland. Op ons centrale overstappunt kunt u genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet, waarna u via één van onze servicelijnen weer huiswaarts keert.

Landkaart: Rijn, Lorelei en Oranjeroute all-inclusive

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

Hotel Krone am Rhein, Kestert

Gelegen direct aan de oever van de Rijn, vindt u Hotel Krone am Rhein. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, bar, sauna en relaxruimte met een buitenterras, waar u heerlijk tot rust kunt komen. Het hotel heeft een traplift voor de eerste etage en geen kamers op de begane grond. Alle kamers zijn voorzien van een televisie, zithoek en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel.

Duitsland

Reisdocumenten:
Uw paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot terugkomst in Nederland.

Valuta:
In Duitsland wordt met de € ( euro ) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Duitsland.

Kraanwater:
Het water uit de kraan is veilig te drinken

Tijdzone:
UTC + 1, dezelfde tijdzone als Nederland

Taal:
Duits

Prijsniveau:
Winkelen in Duitsland is meestal voordeliger dan in Nederland. Dat komt door het 2% lagere Btw-tarief en de grotere Duitse afzetmarkt, waardoor goedkoper geproduceerd kan worden.
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
14:47:52 | 0,17 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch