telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8 dagen Drielandenreis Pfunds light all-inclusive

Op een hoogte van ruim 1350 meter in de Ötztaler Alpen, bij de Reschenpass en het drielandenpunt Oostenrijk, Zwitserland en Italië ligt de plaats Nauders. Tijdens deze excursiereis verblijven we in het uitsteken 4* hotel Tyrol, even buiten Nauders. Vanuit ons hotel hebben we uitzicht op de ruige bergwereld in de directe omgeving. Van hieruit gaan we prachtige tochten maken in de omliggende landen. Ook een treintocht over een gedeelte van het traject van de Bernina Express is mogelijk. Een Boldermanreis met alleen maar hoogtepunten, zoals bijvoorbeeld het Kaunertal waar u de gletsjer met de eeuwige sneeuw zult zien en de Silvretta Hochalpenstrasse. Kortom: een schitterende busreis naar Oostenrijk, waarbij we onze grenzen verleggen. Boek deze voordelige excursiereis Nauders eenvoudig en vertrouwd bij Bolderman Excursiereizen!

  • Excursie Kaunertal
  • Silvretta Hochalpenstrasse
  • Optionele treinreis Bernina Express
  • Bezoek Merano in Italië
  • Bezoek belastingvrij dorp Samnaun
  • Incl. Bolderman garantiepakket
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen i.v.m. covid-19.
  • Boek veilig en vertrouwd Wij zijn aangesloten bij het SGR & ANVR
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen
  • Geen aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan Drielandenreis Pfunds light all-inclusive

Dag 1: Nederland - Nauders

Via één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Aansluitend rijden we via de Duitse autobanen met verschillende stops naar ons 4* hotel in Nauders. Het diner gebruiken we onderweg in Duitsland.

Dag 2: Vrije dag of Kaunertal (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag kunt u de dag zelf indelen of mee gaan met een van de mooiste tochten die er in Oostenrijk mogelijk zijn, namelijk naar het prachtige Kaunertal (zie Pluspakket). Het 25 kilometer lange dal is de toegangspoort tot de langste gletsjer van de Ötztaler Alpen en staat bekend om de overweldigende flora en fauna. Op de gletsjer is het mogelijk om zowel in de winter als in de zomer te skiën. Na het uitgebreide bezoek aan het Kaunertal rijden we terug naar ons hotel.

Dag 3: Zwitserland en Italië (zie Bolderman Pluspakket)

Een dag vol hoogtepunten. Via Martina, Susch en Zernez gaat de reis naar het in Zwitserland gelegen Pontresina. Hier heeft u de mogelijkheid om een deel van de treinreis met de Bernina Express te maken en wel het traject Pontresina-Tirano (zie Pluspakket). Na aankomst in Tirano in Italië wordt u door uw chauffeur opgewacht en na een korte pauze rijden we via een prachtige route terug naar ons hotel.

Dag 4: Samnaun

De ochtend is ter vrije besteding. U kunt bijvoorbeeld een fijne wandeling maken in de omgeving van het hotel. 's Middags maken we een mooie tocht naar het bekende belastingvrije dorpje Samnaun, hoog gelegen in de Zwitserse bergen en direct grenzend aan Oostenrijk. Hier kunt u taxfree winkelen of op een terrasje genieten van de geweldige bergwereld.

Dag 5: Silvretta Hochalpenstrasse

Alweer een van de hoogtepunten van deze excursiereis. We rijden via de Arlbergpass naar de Vorarlberg en vandaar het Montafondal in. De route gaat vervolgens via Tschagguns en St. Gallenkirch naar de Bielerhöhe, gelegen op een hoogte van 2026 meter op de Silvretta Hochalpenstrasse. Hier heeft u een prachtig uitzicht op de Silvretta Stausee. We rijden terug naar Nauders door het Paznaundal via Galtür en Ischgl.

Dag 6: Merano in Italië

Vandaag gaan we naar het buurland Italië. We bezoeken de bloemenstad Merano. Dit is een stad met een rijke historie die teruggaat tot in de Romeinse tijd. De Via dei Portici wordt wel beschouwd als de mooiste arcadestraat van Europa. Via een mooie route door een zeer vruchtbare streek met vele boom- en wijngaarden rijden we via de Reschenpas terug naar Nauders.

Dag 7: Reschensee met het verzonken dorp Graun

's Morgens brengen we een bezoek aan de Reschensee, een stuwmeer dat is ontstaan na de bouw van een stuwdam tussen 1948 en 1950. Als gevolg van de dam kwam het oorspronkelijke dorp Graun onder water te staan. Er zijn omwille van dit stuwmeer 163 huizen afgebroken. Alleen de kerktoren is blijven staan en deze steekt deels nog boven het wateroppervlak uit. Deze kerktoren is het symbool van het gemeentewapen van Graun.

Dag 8: Nauders - Nederland

Vroeg in de ochtend vertrekken we uit Nau­ders. Via de Duitse autobanen komen we aan het eind van de middag aan op ons centrale overstappunt. Voordat u met één van onze servicelijnen huiswaarts keert, kunt u genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet (niet inclusief op vertrekdatum 17-10-2022, te reserveren bij uw chauffeur).

Landkaart: Drielandenreis Pfunds light all-inclusive

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

Hotel Tyrol 4*

Het vier sterren Hotel Tyrol ligt in het centrum van Pfunds in de Oberinntal-vallei en beschikt over een restaurant, gezellige bar, een spa en een binnenzwembad. Elke kamer heeft een eigen badkamer, een klein zitje met tv.  Verder biedt het hotel een binnenzwembad en een spa met een sauna en een stoombad. In de zomer kunt u een drankje doen op het terras en heerlijk ontspannen op ligstoelen in de tuin.

Oostenrijk en Zwitserland

Reisdocumenten:
Uw paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot terugkomst in Nederland.

Valuta:
in Oostenrijk wordt met de € ( euro ) betaald en In Zwitserland wordt betaald met de Zwitserse frank (CHF).

Elektriciteit:
In Oostenrijk worden dezelfde stekkers en stopcontacten gebruikt als in Nederland en In Zwitserland heeft u in sommige gevallen een verloopstekker nodig.

Kraanwater:
Het water uit de kraan is veilig te drinken.

Tijdzone:
UTC + 1, dezelfde tijdzone als Nederland

Taal:
Duits is de officiële taal in Oostenrijk en Duits (Zwitserduits), Frans, Italiaans en Reto-Romaans zijn de officiële talen in Zwitserland.

Prijsniveau:
De prijzen in Oostenrijk liggen over het algemeen een stukje lager dan in Nederland en De prijzen in Zwitserland liggen een stuk hoger dan in Nederland.
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
13:00:11 | 0,37 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch