telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 18:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving
naar Homepagina
  1. Informatie m.b.t. het coronavirus

Informatie m.b.t. het coronavirus

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te informeren over de huidige manier van vakantievieren. De veranderingen in de Covid-19 regelgeving op bestemmingen volgen elkaar snel op, daarom is het belangrijk om onze website regelmatig te bekijken, ook kort voor u op vakantie vertrekt. Het is belangrijk om te onthouden dat wij u informeren over uw vakantie. Vanwege de hoge drukte is onze reactietijd langer dan u van ons gewend bent. Wij vragen daarvoor uw begrip en vertrouwen dat wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Update persconferentie 14-12-2020

Beste reiziger,

Gezondheid is uw grootste rijkdom. Op dit moment is uw gezondheid en die van uw familie en vrienden het belangrijkst. Door de maatregelen van de regering kunnen we tot half maart niet reizen. Wij moeten met zijn allen zoveel mogelijk binnen blijven en goed voor elkaar zorgen. Bij Bolderman werken we keihard om de huidige situatie het hoofd te bieden. Tegelijkertijd doen wij er alles aan om u, wanneer het weer toegestaan is, alsnog onbezorgd te kunnen laten genieten van een welverdiende vakantie. Wij blijven de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten houden en zullen pas weer vertrekken als dit verantwoord is. Dit zal dus niet eerder zijn dan dat de autoriteiten hiervoor toestemming geven.

Maar wij zien het zomerseizoen 2021 positief tegemoet en u hopelijk ook! Uiteraard biedt Bolderman een garantiepakket aan voor de reizen met vertrekzomer 2021, zodat u zorgeloos nu al uw reis kunt boeken. Bekijk snel ons aanbod!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat de persconferentie van 14-12-2020 vragen oproept over uw geboekte vakantie. In de komende dagen gaan wij dit goed uitzoeken om zo meer duidelijkheid te krijgen over alle geplande vakanties in binnen- en buitenland met vertrek t/m midden maart 2021. Mocht u een vakantie geboekt hebben in deze periode, dan ontvangt u van ons z.s.m. bericht.

In verband met de grote drukte vragen wij u vriendelijk om ons bericht af te wachten en niet zelf contact met ons op te nemen. We zullen u zo snel mogelijk informeren over uw geboekte vakantie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een Bolderman reis in het 'nieuwe normaal'
Wij gaan alleen op reis als wij u de reis kunnen bieden waar u voor geboekt heeft, maar wel in het 'nieuwe normaal'. We zullen ons allemaal moeten houden aan de Nederlandse én buitenlandse maatregelen. Dit is in het belang van uw en onze veiligheid. Wanneer uw vakantiebestemming en de landen waar we doorheen reizen weer toeristen verwelkomen, gaan wij uw reis met zorg voorbereiden. Binnen de (inter)nationale richtlijnen zorgen wij ervoor dat u van een mooie en goed verzorgde reis kunt genieten, met heldere voorwaarden voor het vervoer, het verblijf en het reisprogramma.

Op deze pagina vindt u alle informatie over de aanpak van Bolderman met betrekking tot het coronavirus, zodat u weet waar u aan toe bent. Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons via de mail: info@bolderman.nl.

Reizen  
Wij willen hierbij nogmaals benadrukken dat wij pas op reis gaan als dat echt kan! Op de pagina van de reis kunt u de vertrekstatus bekijken. Wordt een reis door ons geannuleerd, dan ontvangt u automatisch van ons bericht. U krijgt de keuze om uw reis kosteloos om te boeken naar een latere datum/andere bestemming of u ontvangt van ons een SGR-erkend Corona-voucher ter waarde van de (aan)betaalde reissom, die tot 1 jaar na de uitgiftedatum gebruikt kan worden voor het boeken van een nieuwe Bolderman reis. U hoeft dus niet binnen 1 jaar op reis te gaan, dit mag ook later.

Bekijk hier onze handleiding m.b.t. het coronavirus en de uitvoering van onze busreizen.  

Repatriëringsgarantie
Wij zorgen dat u weer veilig thuis komt
De veiligheid van onze reizigers is onze hoogste prioriteit. Als u een vakantie per bus of inclusief vlucht bij ons boekt, bent u automatisch gedekt door onze repatriëringsgarantie. Mocht het reisadvies tijdens uw reis van positief naar negatief wijzigen, dan zorgen wij voor een veilige terugreis.
Hoe werkt het?
We bespreken samen met u de aanpak op basis van de beschikbare informatie en de situatie op uw bestemming. Wanneer een onmiddellijke terugkeer de beste optie is, regelen we dat.

Wilt u weten hoe u uw Corona-voucher kunt verzilveren? Klik dan op de onderstaande video:

Tumbnail_Bol2.png

Aan druk- en/of zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
07:56:50 | 0,08 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch