telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 18:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving
naar Homepagina
  1. Informatie m.b.t. het coronavirus

Informatie m.b.t. het coronavirus

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te informeren over de huidige manier van vakantievieren. De veranderingen in de Covid-19 regelgeving op bestemmingen volgen elkaar snel op, daarom is het belangrijk om onze website regelmatig te bekijken, ook kort voor u op vakantie vertrekt. Het is belangrijk om te onthouden dat wij u informeren over uw vakantie. Vanwege de hoge drukte is onze reactietijd langer dan u van ons gewend bent. Wij vragen daarvoor uw begrip en vertrouwen dat wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Update persconferentie 23-03-2021

Beste reiziger,

Gezondheid is uw grootste rijkdom. Op dit moment is uw gezondheid en die van uw familie en vrienden het belangrijkst. Door de maatregelen van de regering kunnen we tot half mei niet naar het buitenland reizen. Wij moeten met zijn allen zoveel mogelijk binnen blijven en goed voor elkaar zorgen. Bolderman blijft de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten houden en zullen pas weer vertrekken als dit toegestaan is. Dit zal dus niet eerder zijn dan dat de autoriteiten hiervoor toestemming geven.

Heeft u een reis geboekt met vertrekdatum t/m 15 mei dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden door te nemen. Zo kunnen wij kosteloos uw reis omboeken naar een latere vertrekdatum dit jaar. Bolderman.nl biedt ook de mogelijkheid van een tegoedbon voor uw (aan)betaalde reissom, zodat u rustig de tijd heeft om een nieuwe reis uit te zoeken. Wilt u er toch ‘binnenkort’ op uit, dan zijn onze autoreizen in Nederland wellicht een goed alternatief. Onze collega’s nemen graag alle mogelijkheden met u door.

Wij zien het zomerseizoen 2021 positief tegemoet en u hopelijk ook! Bolderman.nl biedt al haar busreizen voor 2021 aan met een garantiepakket. Deze garanties bieden wij aan, zodat u nu zonder zorgen uw vakantie kunt reserveren. Wij vragen geen aanbetaling. Bij een negatief reisadvies ontvangt u geen voucher meer. En met onze repatriëringsgarantie bent u verzekerd van een veilige terugreis.

Vindt u een reis in de zomer wellicht te vroeg? Ons reisaanbod voor het najaar, kerst en oud&nieuw is sterk uitgebreid en al boekbaar. En zelfs de winter en het voorjaarsreizen van 2022 staan al online.

Achter de schermen bereiden wij uw reis extra zorgvuldig voor. Zodat wij klaar staan als we weer mogen reizen. En dat die tijd er gaat komen, daarvan zijn wij overtuigd! Want wie wil nu niet uitkijken naar een welverdiende vakantie!

Bekijk snel ons aanbod!

 
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een Bolderman reis in het 'nieuwe normaal'
Wij gaan alleen op reis als wij u de reis kunnen bieden waar u voor geboekt heeft, maar wel in het 'nieuwe normaal'. We zullen ons allemaal moeten houden aan de Nederlandse én buitenlandse maatregelen. Dit is in het belang van uw en onze veiligheid. Wanneer uw vakantiebestemming en de landen waar we doorheen reizen weer toeristen verwelkomen, gaan wij uw reis met zorg voorbereiden. Binnen de (inter)nationale richtlijnen zorgen wij ervoor dat u van een mooie en goed verzorgde reis kunt genieten, met heldere voorwaarden voor het vervoer, het verblijf en het reisprogramma.

Op deze pagina vindt u alle informatie over de aanpak van Bolderman met betrekking tot het coronavirus, zodat u weet waar u aan toe bent. Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons via de mail: info@bolderman.nl.

Reizen  
Wij willen hierbij nogmaals benadrukken dat wij pas op reis gaan als dat echt kan! Op de pagina van de reis kunt u de vertrekstatus bekijken. Wordt een reis door ons geannuleerd, dan ontvangt u automatisch van ons bericht. Samen met u zullen wij kijken naar een nieuwe reis of alternatief. 

Boek zorgeloos uw reis met ons complete garantiepakket >>

Wilt u weten hoe u uw Corona-voucher kunt verzilveren? Klik dan op de onderstaande video:

Tumbnail_Bol2.png

Aan druk- en/of zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
21:22:04 | 0,06 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch