telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 18:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving
naar Homepagina
  1. Informatie m.b.t. het coronavirus

Informatie m.b.t. het coronavirus

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te informeren over de huidige manier van vakantievieren. De veranderingen in de Covid-19 regelgeving op bestemmingen volgen elkaar snel op, daarom is het belangrijk om onze website regelmatig te bekijken, ook kort voor u op vakantie vertrekt. Het is belangrijk om te onthouden dat wij u informeren over uw vakantie. Vanwege de hoge drukte is onze reactietijd langer dan u van ons gewend bent. Wij vragen daarvoor uw begrip en vertrouwen dat wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Beste reiziger,

Met de berichten dat steeds meer landen een ‘gele kleur’ krijgen, komt de tijd dat we weer reizen wel heel dichtbij. Met ons allen hebben we ervoor gezorgd, dat deze mooie tijd weer gaat komen. Bolderman wil er graag voor zorgen dat uw vakantie dan ook onbezorgd en plezierig verloopt. Zoals u van ons gewend bent!

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over hoe u mag reizen. Gaat mijn geboekte reis dan door? En hoe wordt de reis uitgevoerd, waar moet ik rekening mee houden?

Veel vragen die op dit moment dagelijks door onze medewerkers worden uitgezocht. Een reis gaat door wanneer een land ‘geel ‘ reisadvies heeft èn wij de reis en het programma kunnen uitvoeren onder de geldende Covid maatregelen van Nederland en het land van bestemming. De tijd nadert snel dat dit voor meerdere reizen mogelijk is.

Heeft u een reis geboekt, dan ontvangt u automatisch, maar uiterlijk 10 dagen tot één week voor vertrek onze reispapieren per mail of per post. Per reis ontvangt u in uw reispapieren gedetailleerde informatie, denkt u hierbij aan:
  • Richtlijnen voor het vervoer per touringcar
  • Reisdocumenten
  • Verplichte toegangseisen van een land (vaccinatiebewijs, PCR test, antigeentest, mogelijke registratieformulieren per land)
  • Informatie omtrent uw excursieprogramma. Vanwege de corona maatregelen ter plaatse kan een excursie er anders uitzien. In het geval een excursie geheel niet uitgevoerd kan worden, dan proberen wij dit te vermelden in de reispapieren. Alsmede het alternatieve programma welke wij voor u hebben samengesteld. Het kan voorkomen, dat wij ook pas kort voor of tijdens de reis worden geconfronteerd met aanpassingen in het programma. Deze worden dan gecommuniceerd door uw chauffeur/ reisleider. Niet alleen de maatregelen van onze overheid, maar ook van de landen van bestemming en doorreis dienen opgevolgd te worden.

Gezien het feit dat maatregelen dagelijks aangepast (en versoepeld) kunnen worden door de instanties, kan het zijn dat ook u hierover nieuwe aanpassingen ontvangt (zelfs al zijn de reispapieren reeds in uw bezit). U kunt dan een aanvulling, extra informatiebericht op uw eerder ontvangen reispapieren ontvangen.

Wanneer een reis niet door kan gaan, van onze zijde, dan nemen wij contact met u op.  Onze collega’s nemen dan graag alle mogelijkheden met u door.  We kijken met u welke reizen wel op uw vertrekdatum mogelijk zijn. Uiteraard kunnen we ook kijken of het mogelijk is de reis op een later tijdstip te maken.

Een onbezorgde reis start met een zorgvuldige voorbereiding!
Zien wij u weer op ons verzamelpunt deze zomer?

Team Bolderman

Boek zorgeloos uw reis met ons complete garantiepakket >>

Wilt u weten hoe u uw Corona-voucher kunt verzilveren? Klik dan op de onderstaande video:

Tumbnail_Bol2.png

Aan druk- en/of zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
03:02:00 | 0,07 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch