telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 18:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

6-daagse kerstreis Van der Valk Parkhotel Spreewald

Het Spreewald is een uniek natuurgebied met prachtige bossen, meren en kleine beekjes die allemaal uitmonden in de hoofdrivier de Spree. Het vervoer tussen de dorpjes van personen en goederen wordt vaak uitgevoerd met kleine bootjes met een platte bodem, een beetje vergelijkbaar met ons eigen Giethoorn. Het gehele gebied staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Tijdens deze reis verblijven we in het Van der Valk Spreewald Parkhotel. Het hotel beschikt o.a. over een sfeervol restaurant en gezellige bar. De goed ingerichte kamers zijn voorzien van badkamer met bad of douche en toilet, haardroger, televisie en minibar. Wifi is gratis in het hotel. Vanuit het Parkhotel maken we mooie excursies naar o.a. Dresden, Berlijn en het Spreewald.

 • Verblijf in Van der Valk hotel
 • Bezoek Berlijn
 • Bezoek Dresden
 • Inclusief boottocht Spreewald
 • Goed verzorgd afscheidsbuffet
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
 • Boek nu voordelig Als u nu uw reis boekt, bent u zeker van een lage prijs.
 • Persoonlijk contact Heeft u hulp nodig? Dan zijn we er voor u!
 • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan kerstreis Van der Valk Parkhotel Spreewald

22 december: Nederland - Spreewald

Via één van onze servicelijnen komt u aan op ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Vervolgens rijden we naar het Van der Valk Parkhotel in het Spreewald, waar we worden ontvangen met een welkomstdrankje. Na de kamerindeling gaan we aan tafel voor het diner.

23 december: Dresden

Vandaag bezoeken we de geweldige stad Dresden. Onder leiding van een lokale stadsgids maken we een wandeling door het historische centrum van Dresden. Ook krijgt u nog vrije tijd om zelf in te vullen, bijvoorbeeld om één van de kerstmarkten in de stad te bezoeken. Aan het eind van de middag rijden we terug naar ons hotel. Na het diner is er een dansavond in het hotel.

24 december: Potsdam

's Morgens doen we het heerlijk rustig aan. We krijgen eerst koffie met gebak aangeboden in ons hotel. Vervolgens brengen we een bezoek aan de oude Barock-Stadt Potsdam. Onder leiding van een Nederlandstalige gids maken we een wandeling door de tuinen van Sanssouci en bezoeken wij ook de Hollandse wijk. 's Avonds is het kerstavond en kunt u genieten van een 4-gangen kerstdiner. Ook krijgt u een kerstverrassing aangeboden.

25 december 1e kerstdag: Berlijn

Na het ontbijt rijden we naar de metropool Berlijn, een stad met een rijke geschiedenis. Onder leiding van een Nederlandssprekende gids maken we een uitgebreide stadstour door het voormalig Oost en West-Berlijn. Tijdens deze rondrit maken we enkele fotostops bij de verschillende bezienswaardigheden. Aansluitend rijden we terug naar ons hotel. 's Avonds genieten we van een goed verzorgd kerstbuffet. Na het diner is er bij het hotel een kampvuur met Glühwein.

26 december 2e kerstdag: Spreewald met Winterkahnfahrt

Deze dag staat in het teken van het Spreewald, het natuurgebied met meer dan 300 beekjes, dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Via een prachtige route rijden we door het Spreewald naar Lubbenau. Op de beekjes van het Spreewald gaan we een Winterkahnfahrt (boottochtje) maken. Wij adviseren u om vandaag warme kleding te dragen! In de namiddag zijn we terug in ons hotel en kunnen we 's avonds genieten van een goed verzorgd 3-gangen buffet.

27 december: Spreewald - Nederland

Alweer de laatste dag van deze prachtige Bolderman kerstreis. Na het ontbijt nemen we afscheid van ons hotel en rijden we terug naar Nederland. Op ons centrale overstappunt krijgt u, voordat u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts keert, een goed verzorgd afscheidsbuffet aangeboden.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

Van der Valk Spreewald Parkhotel, Bersteland

Dit hotel ligt in een rustige, bosrijke omgeving en beschikt over een receptie, restaurant, bar en lift. De goed ingerichte kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, haardroger, televisie, minibar en de meeste kamers hebben een balkon. Wifi is gratis in het hotel.

6-daagse kerstreis Van der Valk Parkhotel Spreewald

20 reizigers bevelen deze reis aan
8,5 Gemiddelde beoordeling
Zeer goed!
21 beoordelingen
 • Algemene beoordeling 8,7
 • Prijs/kwaliteit verhouding 8,7
 • Vervoer met touringcar 8,6
 • Chauffeur 8,6
 • Reisprogramma 8,1
 • Accommodatie 8,6
 • Contact met Bolderman 8,4
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
18:58:41 | 0,32 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch