telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

6-daagse kerstreis Van der Valk Parkhotel Spreewald

vanaf € 449,-
vertrekdata en prijzen

Het Spreewald is een uniek natuurgebied met prachtige bossen, meren en kleine beekjes die allemaal uitmonden in de hoofdrivier de Spree. Het vervoer tussen de dorpjes van personen en goederen wordt vaak uitgevoerd met kleine bootjes met een platte bodem, een beetje vergelijkbaar met ons eigen Giethoorn. Het gehele gebied staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Tijdens deze reis verblijven we in het Van der Valk Spreewald Parkhotel. De goed ingerichte kamers zijn voorzien van een televisie, minibar, gratis wifi en een badkamer met bad of douche en toilet. Verder is er een sfeervol restaurant en een gezellige bar. Vanuit het Parkhotel maken we mooie uitstapjes naar o.a Dresden, Berlijn en het Spreewald.

  • Laagste prijsgarantie
  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Het dag-tot-dag programma

22 december: Nederland - Spreewald

Via onze servicelijnen komen we aan op ons wisselpunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Vervolgens rijden we naar het Van der Valk Parkhotel in het Spreewald, waar we worden ontvangen met een welkomstdrankje. Na de kamerindeling gaan we aan tafel voor het diner.

23 december: Dresden

Deze dag bezoeken we de geweldige stad Dresden. Onder leiding van een lokale stadsgids maken we een wandeling door het historische centrum van Dresden. Ook hebben we nog tijd om zelf in te vullen, bijvoorbeeld één van de kerstmarkten in de stad bezoeken. Aan het eind van de middag rijden we terug naar ons hotel. Na het diner is er een dansavond in het hotel.

24 december: Panoramatour

Vanmorgen doen we het heerlijk rustig aan. We krijgen eerst koffie met gebak aangeboden in ons hotel. Verder kunt u de tijd zelf indelen. Vanmiddag maken we een mooie tocht door de omgeving. 's Avonds kunt u genieten van een goed verzorgd kerstbuffet geserveerd en krijgt u een kerstverrassing.

25 december 1e Kerstdag: Berlijn

Na het ontbijt rijden we naar metropool Berlijn, een stad met een enorme geschiedenis. Onder leiding van een Nederlandssprekende gids maken we een uitgebreide stadstour door het voormalig Oost en West-Berlijn. Tijdens deze rondrit maken we enkele fotostops bij de verschillende bezienswaardigheden. Aansluitend rijden we terug naar ons hotel. 's Avonds is er een 4-gangen kerstdiner. Na het diner is er een kampvuur met Glühwein.

26 december 2e Kerstdag: Spreewald met Winterkahnfahrt

Deze dag staat in het teken van het Spreewald, het natuurgebied met meer dan 300 beekjes dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Op een aantal van deze beekjes gaan we een Winterkahnfahrt (boottochtje) maken. Wij adviseren u om deze dag warme kleding te dragen. In de namiddag zijn we terug in het Parkhotel en kunnen we 's avonds genieten van een goed verzorgd 3-gangen diner of buffet. We maken vanavond nog een fakkelwandeling.

27 december: Spreewald - Nederland

Alweer de laatste dag van deze prachtige Bolderman kerstreis. Na het ontbijt nemen we afscheid van het ons hotel en rijden we terug naar Nederland. Op ons wisselpunt krijgt u, voordat u met één van onze servicelijnen huiswaarts gaat, een goed verzorgd afscheidsbuffet aangeboden.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

Van der Valk Spreewald Parkhotel, Bersteland

Dit hotel ligt in een rustige, bosrijke omgeving en beschikt over een receptie, restaurant, bar en lift. De goed ingerichte kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, haardroger, televisie, minibar en de meeste kamers hebben een balkon. Wifi in de openbare ruimtes is gratis.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL53 ABNA 0538 1816 99
04:54:32 | 0,38 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch