telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8-daagse wandel- of langlaufreis Bayerisch Eisenstein

vanaf € 299,-

In het mooie Bayerischer Wald, vlakbij de grens met Tsjechië, ligt Bayerisch Eisenstein. Ons hotel ligt dichtbij de Großer Arber en de Arbersee, in een beschermd Nationaal Park met een grote diversiteit aan natuur. Met 6000 km2 is dit het grootste bosgebied van Midden-Europa. Het Bayerischer Wald beschikt over prachtige wandelroutes en een groot aantal goed geprepareerde langlaufloipes. We verblijven in het rustig gelegen Waldhotel Seebachschleife. Dit hotel beschikt o.a. over een restaurant, bar, lift en overdekt zwembad met sauna. Geniet van de faciliteiten in het hotel na een heerlijke dag in de buitenlucht.

Nu € 25,- korting p.p.! Gebruik actiecode WINTER25 in stap 3 van uw boeking! (niet geldig i.c.m. andere kortingen en op reeds geboekte reizen)

  • Laagste prijsgarantie
  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan wandel- of langlaufreis Bayerisch Eisenstein

Zaterdag: Nederland - Bayerisch Eisenstein

Via één van onze servicelijnen komt u aan op ons centrale overstappunt. Na een kopje koffie of thee vertrekken we naar onze bestemming Bayerisch Eisenstein in Duitsland, waar we in de avond aan zullen komen. Nadat de kamers zijn ingedeeld gaan we dineren.

Zondag: Bayerisch Eisenstein

's Morgens krijgen de gasten, die het langlaufpakket hebben geboekt, langlaufinstructie van een ervaren instructeur. 's Middags gaan we naar het Zwieselerwald, waar we heerlijk kunnen langlaufen. De wandelaars onder ons kunnen vanaf hier via een mooie route naar het hotel terug wandelen.

Maandag: Zwiesel

In Zwiesel treffen we de loipe vlakbij het dorp aan en kunnen we snel aan de slag. Voor de wandelaars zijn er ca. 60 km aan geruimde wandelpaden te vinden. Afhankelijk van het weer kunnen we eventueel uitwijken naar Sankt Englmar. Ook in Sankt Englmar is een grote diversiteit aan loipes en wandelwegen te vinden.

Dinsdag: Neuschönau en Bayerischer Wald

Een dag vol uitgebreide mogelijkheden om te langlaufen en te wandelen in het Bayerischer Wald. Vanuit Neuschönau is er een ruime keus aan uitstekend geprepareerde loipes en wandelroutes.

Woensdag: Dagexcursie Passau (zie Bolderman Pluspakket

Vandaag kunt u helemaal naar eigen inzicht indelen. U kunt een heerlijke langlauftocht maken in de directe omgeving, of kiest u toch voor een mooie wandeling? Indien u het Pluspakket heeft geboekt, gaat u met ons mee met de dagtocht naar Passau. We rijden door het Bayerischer Wald en zien het fantastische landschap van dit bosrijke gebied. Passau wordt gekenmerkt door de drie rivieren die hier samenkomen: de Donau, de Inn en de Ilz. Passau wordt dan ook wel Dreiflüssenstadt genoemd. Daarnaast treft u hier veel historische bouwwerken aan zoals bijvoorbeeld de Domkathedraal St.Stephan, het Raadhuis en de Donaupromenade, die allemaal hun eigen sfeer uitademen. In de loop van de middag keren we terug naar ons hotel.

Donderdag: Vrije dag

Vandaag bent u vrij om lekker bij te komen of zelf iets te ondernemen. U heeft de mogelijkheid om te wandelen of te langlaufen in de omgeving.

Vrijdag: Grosser Arber

De omgeving van de Grosser Arber biedt prachtige en gevarieerde loipes. Tevens heeft u de mogelijkheid om de top van de Grosser Arber per gondel (ca. € 12,00 p.p.) te bezoeken, vanwaar u een indrukwekkend uitzicht op de omgeving hebt.

Zaterdag: Bayerisch Eisenstein - Nederland

Onze wandel-/langlaufreis zit er helaas weer op. Na een vroeg ontbijt rijden we terug naar ons centrale overstappunt in Nederland, waar u een goed verzorgd afscheidsbuffet kunt gebruiken (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur). Daarna brengen de servicelijnen u weer huiswaarts.

N.B. Het programma kan i.v.m. de sneeuwomstandigheden ter plaatse aangepast worden. Uw chauffeur zal proberen gebieden te zoeken met de beste sneeuwcondities.

3* Waldhotel Seebachschleife, Bayerisch Eisenstein

Dit familiehotel is rustig gelegen aan de rand van het bos en beschikt over een restaurant, bar, overdekt zwembad (gratis) en lift. De kamers zijn allen voorzien van een badkamer met douche en toilet en satelliet-televisie. De meeste kamers hebben een balkon. Wifi is gratis in het hotel.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
15:24:19 | 0,26 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch