telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 18:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8-daagse najaarsreis Tossa de Mar, all-inclusive

Wilt u een heerlijke ontspannen en onbezorgde vakantie in Spanje? Boekt u dan deze reis naar Tossa de Mar met verblijf in Hotel Don Juan Tossa. U kunt genieten van het all-inclusive aanbod in het hotel en daarnaast kunt u, als u dat wilt, interessante excursies maken. Vrijheid staat tijdens deze reis hoog in het vaandel. Tossa de Mar ligt aan het mooiste gedeelte van de Costa Brava, de woeste kust. Het oude centrum van dit gezellige stadje, Vila Vella, is omgeven door vestingmuren en torens, waarin elementen uit de Middeleeuwen terug te vinden zijn. Vila Vella steekt imposant boven de baai uit en heeft authentieke straatjes. We zien de Costa Brava en bezoeken o.a. Montserrat , Blanes, Figueras, Cadaqués en niet te vergeten de prachtige stad Barcelona! Het programma is zodanig samengesteld, dat u optimaal kunt genieten van de zowel excursies als het all-inclusive arrangement in het hotel.

  • Laagste prijsgarantie
  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Persoonlijk contact Heeft u hulp nodig? Dan zijn we er voor u!
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Reisplan najaarsreis Tossa de Mar

Zaterdag: Nederland - Midden-Frankrijk

Via onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Daarna vertrekken wij en via de Belgische en Franse autowegen rijden we naar Midden-Frankrijk voor diner en overnachting.

Zondag: Midden-Frankrijk - Tossa de Mar

Wij vertrekken op tijd en volgen de Route du Soleil naar de Spaanse grens. Vandaar gaat de reis verder naar onze standplaats Tossa de Mar, waar u, na ingecheckt te hebben, kunt genieten van het all-inclusive aanbod.

Maandag: Blanes

Uw chauffeur brengt u deze ochtend naar het gezellige havenplaatsje Blanes. U kunt hier de prachtige botanische tuin Mar i Murtra en de levendige grote markt bezoeken. Aan het eind van de morgen rijden we weer terug naar ons hotel. 's Middags kunt u de tijd zelf invullen in het hotel of in Tossa de Mar.

Dinsdag: Figueras en Cadaqués

’s Morgens bent u vrij en kunt u bijvoorbeeld het stadje Tossa de Mar eens uitgebreid verkennen. Na de lunch maken we een boeiende excursie. Wij brengen u eerst naar Figueras, de geboorteplaats van de beroemde schilder Salvador Dalí. Via het natuurgebied Cap de Creus gaan wij vervolgens naar het pittoreske plaatsje Cadaqués. Dalí heeft hier vele zomers al schilderend doorgebracht. Aansluitend gaan we terug naar ons hotel.

Woensdag: Vrije dag of excursie Barcelona (zie Bolderman Pluspakket)

Lekker genieten van een vrije dag of u gaat mee naar Barcelona, waar we onder leiding van een Nederlandssprekende gids deze prachtige stad uitgebreid gaan verkennen. U ziet een aantal wereldberoemde werken van de architect Gaudí, waarvan de Sagrada Familia het bekendst is. Ook ziet u het Spaanse dorp, de Montjuïc-heuvel en het Miradorplein. Hier heeft u een prachtig uitzicht over de stad. Natuurlijk kunt u ook een wandeling maken over de altijd sfeervolle Ramblas. Aan het eind van de middag rijden we terug naar ons hotel.

Donderdag: Montserrat

Vandaag bezoeken we de 1236 meter hoge Montserrat. Op deze berg ligt het heilige oord van Catalonië, het klooster van Montserrat, dat omgeven is door kapellen en grotten van kluizenaars. In de 11e eeuw werd dit kolossale klooster gesticht, maar in 1811 werd het tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog verwoest. Na de herbouw in 1844 werd het een baken van de Catalaanse cultuur. Na dit bezoek keren we terug naar ons hotel.

Vrijdag: Tossa de Mar - Midden-Frankrijk

Vandaag nemen wij afscheid van ons hotel en verlaten wij het mooie Tossa de Mar. Via de Spaanse en Franse autowegen reizen we naar Midden-Frankrijk, waar wij dineren en overnachten.

Zaterdag: Midden-Frankrijk - Nederland

Alweer de laatste dag van deze prachtige vakantie. Wij rijden via Frankrijk en België naar ons centrale overstappunt. Hier kunt u genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur). Daarna brengen wij u via de servicelijnen terug naar uw instapplaats.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

4* Hotel Don Juan Tossa, Tossa de Mar

Dit hotel ligt op 200 meter van het strand Platja Gran in Tossa de Mar. Het beschikt over een receptie, lounge, restaurant, bar, lift, biljart- en tafeltennistafels en een zwembad met terras op het dak. Alle kamers zijn voorzien van een satelliet-tv, kluisje (tegen betaling), airconditioning, balkon en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft op basis van all-inclusive in dit hotel.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
02:03:52 | 0,26 | bolderman | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch