telefoon 0318 - 58 09 58
ma - do: 09:00 - 18:00 vr.: 09:00 - 20:00 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving

8 daagse wandel- of langlaufreis Nauders in Tirol

vanaf € 349,-
vertrekdata en prijzen

Nauders is het uitgangspunt van deze prachtige wandel- of langlaufreis. Nauders ligt in het Oostenrijkse Oberinntal op ca. 1300 meter hoogte en is daardoor redelijk sneeuwzeker. Vanuit Nauders maken we tochten naar Zwitserland en Italië en natuurlijk komen ook de loipes of wandelroutes in Tirol aan bod. We brengen o.a. een bezoek aan het bekende Serfaus en St. Moritz. Voor diegenen, die het een dag wat rustiger aan willen doen, hebben we een leuke excursie naar Merano op het programma staan.In Nauders verblijven we in Hotel Dreiländerblick, dat gelegen is direct aan de loipes en wandelpaden. Het hotel beschikt over een receptie, lift, bar, restaurant en wellness met sauna (gratis). Alle kamers zijn voorzien van bad of douche en toilet, televisie en telefoon. Geniet van het Tiroolse landschap in wintersfeer op deze prachtige reis!

  • Laagste prijsgarantie
  • Grootste aanbieder met vertrekgaranties
  • Aanbetalen niet verplicht
  • Veilig online boeken
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen.
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.

Het dag-tot-dag programma

Zaterdag: Nederland - Nauders

Vanaf ons centrale wisselpunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden, rijden we via de Duitse autobanen met verschillende stops naar ons hotel in Nauders. Het diner gebruiken we onderweg in Duitsland.

Zondag: Nauders (Tirol)

Na het ontbijtbuffet gaan we naar de skiverhuur om de langlaufski's op te halen. De langlaufers krijgen aansluitend een korte instructie over het langlaufen. De rest van de dag kunt u de loipes rond het hotel verkennen. De wandelaars kunnen een mooie wandeling in de directe omgeving van het hotel maken.

Maandag: Scuol (Zwitserland)

We passeren de grens met Zwitserland en gaan naar het Zwitserse plaatsje Scuol, gelegen temidden van een aantal alpenreuzen. Hier kunt u heerlijk langlaufen of wandelen, met uitzicht op de fantastische bergwereld.

Dinsdag: Serfaus (Tirol)

We blijven vandaaag in Oostenrijk en gaan via het Oberinntal naar het bij Nederlanders zeer geliefde Serfaus. Het gebied rond Serfaus is een wintersportgebied bij uitstek. U vindt hier voldoende langlaufloipes om u een paar uur heerlijk te kunnen uitleven op de langlaufski's. Ook voor de wandelaars zijn er voldoende mogelijkheden. Ga vooral ook lekker genieten op één van de vele terrasjes van de heerlijke wintersportsfeer.

Woensdag: Nauders of dagtocht Merano in Italië (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag kunt u de dag zelf indelen. U kunt nogmaals genieten van de loipes rond Nauders of u gaat mee voor een mooie tocht naar Merano, een stad met een rijke historie, die terug gaat tot in de Romijnse tijd (zie Pluspakket). De weg er naar toe is een ware belevenis! 

Donderdag: St.Moritz (Zwitserland)

Een hoogtepunt van deze reis, want wie wil er nu niet een keer naar St.Moritz? Wij nemen u vandaag mee naar dit Zwitserse mondaine wintersportplaatsje. Rond St. Moritz vinden we vele wintersportmogelijkheden. Er zijn voldoende langlaufloipes en goed geprepareerde wandelroutes. Ga vooral ook genieten van de mondaine sfeer die er in St. Moritz hangt.

Vrijdag: Langtauferertal (Italië)

De laatste dag van ons verblijf gaan we voor de liefhebbers weer de grens over naar Italië en komen in een prachtig dal, namelijk het Langtauferertal. Een eldorado voor de lauglaufers, terwijl ook de wandelaars een schitterende wandeling kunnen maken naar de Melager Alm.

Zaterdag: Nauders - Nederland

Na een vroeg ontbijt verlaten we Nau­ders. Via de Duitse autobanen komen we aan het eind van de middag aan op ons centrale overstappunt. Voordat u met één van onze servicelijnen huiswaarts keert, kunt u genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet (niet inclusief, te reserveren bij uw chauffeur).

N.B. Het programma kan i.v.m. de sneeuwomstandigheden ter plaatse aangepast worden. Uw chauffeur zal altijd proberen de gebieden op te zoeken met de beste sneeuwcondities.

Reisverhaal Corry

Bijgaand mijn foto's van winterweek Nauders, Maart 2017

***Hotel Dreiländerblick, Nauders

Het hotel ligt even buiten Nauders en beschikt over een receptie, bar, restaurant en lift. De kamers beschikken allen over een badkamer met bad of douche en toilet, haardroger, telefoon en televisie. Wifi in hotel Dreiländerblick gratis.

Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Do
Vrijdag
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
Fax +31 (0)318 51 51 28
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL53 ABNA 0538 1816 99
01:02:16 | 0,51 | bolderman | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch