Welke stedentrip kiest u?

Een stedentripje is altijd een goed idee! Tijdens een stedentrip bent u even in een totaal andere wereld en maakt u kennis met een nieuwe cultuur en geniet u van verschillende bezienswaardigheden. Daarnaast kunt u vaak ook uitgebreid shoppen! Bij Bolderman vindt u verschillende stedentips binnen Europa. Bent u al eens in Praag geweest? Of staat bijvoorbeeld Berlijn nog op uw lijstje? Wij vertellen u graag meer over onze populairste stedentrips!

Ontdek het romantische Parijs in 4 dagen!
Wie kent de Eiffeltoren en de Notre-Dame niet? Bolderman brengt u graag naar deze indrukwekkende bezienswaardigheden in Parijs, want deze fantastische en romantische lichtstad moet iedereen een keer gezien hebben! Met onze 4-daagse busreis naar Parijs bezoekt u de vele beroemde musea en statige kathedralen. Kortom, Parijs is een onweerstaanbare stad met cultuur, musea, kerken, markten, amusement en nog veel meer!

Bekijk hier onze stedentrip naar Parijs.

Wereldstad Londen heeft het allemaal
Londen is een populaire bestemming als stedentrip. Wanneer u door deze wereldstad loopt, gaat u even terug in de tijd. De zwarte taxi’s en de ‘Bobbies’ typeren het stadsbeeld in het centrum. Maar Londen is ook eigentijds! Wij nemen u tijdens deze 4-daagse stedentrip uitgebreid mee door de stad met een avondtour, zo ziet u de bekende bezienswaardigheden van deze indrukwekkende stad. Tijdens uw vrije dag kunt u shoppen in het be­ken­de warenhuis Harrods of in één van de vele andere winkels die Londen rijk is. Een bezoek brengen aan een museum is ook zeker aan te raden. En natuurlijk kunt u ook gezellig een drankje drinken in één van de vele pubs!

Bekijk hier de 4-daagse stedentrip naar Londen.

Even terug in de tijd in Berlijn
Er zijn talloze redenen om Berlijn een keer te bezoeken! Het is fascinerend om te zien welke metamorfose het voormalige Oost-Berlijn ondergaat. Berlijn heeft nog steeds twee gezichten. Het westerse deel van Berlijn ademt de sfeer met een drukke metropool uit. Hier vindt u de Kurfürstendamm, Potsdamer Platz en Schloss Charlottenburg. Het Oosterse deel daarentegen draagt nog sterk het karakter van een stad uit het verleden, met statige gebouwen en brede promenades. Berlijn blijft veranderen en past zich aan de nieuwe situatie aan, maar bovenal.. Berlijn leeft!

Nieuwsgierig geworden naar Berlijn? Bekijk hier deze indrukwekkende stedentrip.

De veelzijdige Gouden stad Praag!
Waan uzelf een weg door de Gouden stad: Praag! Deze stad ligt aan de Moldau, deze rivier splitst Praag in tweeën en stroomt onder verschillende imposante bruggen door en langs gebouwen met de mooiste gevels. Met de knusse en smalle straatjes, de trappen en de vele terrassen heeft Praag ook iets romantisch! Een tip om te bezoeken in Praag is het Wenceslasplein, dit is het toeristische hart van Praag en zeker de moeite waard. Praag staat ook bekend om het Tsjechische bier. Dit bier kunt u proeven in één van de gezellige bierkelders. Bolderman laat u graag kennis maken met Praag!

Bekijk hier onze 4-daagse stedentrip naar Praag.

Benieuwd met welke steden wij u nog meer kennis kunnen laten maken? Bekijk ze hier!
 
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
14:10:07 | 0,03 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch