naar Homepagina
  1. Een groepsreis naar Barcelona organiseren?

Een groepsreis naar Barcelona organiseren?De prachtige hoofdstad van Catalonië heeft u zoveel te bieden. Absoluut hoogtepunten zijn natuurlijk zijn de werken van architect en kunstenaar Gaudí: La Sagrada Familia, Parc Güell en de stadsvilla’s Casa Mila en Casa Batlo. Maar Barcelona biedt met de Ramblas, de Gotische Wijk en stadsberg Montjuïc met Poble Espanyol nog veel meer bijzondere ervaringen. En na een dag vol musea, fietsen, shoppen, slenteren en genieten zijn de brede stranden en Olympische haven heerlijke plekken om neer te strijken op een terras aan het water. Ook culinair komen lekkerbekken in Barcelona aan hun trekken. Wat een heerlijke, diverse stad voor een groepsreis. Wij verzorgen de vliegreis en brengen u overal heen met comfortabele vervoersmiddelen, wij boeken een fijn bed in een prachtig hotel die u van ontbijt voorziet én wij verzorgen de leukste excursies en etentjes in de hipste restaurants. Proef de mediterrane sfeer in deze prachtige stad!

Highlights in Barcelona:

Sagrada Familia
De Sagrada Familia het levenswerk van Gaudí. Vanaf 1883 bemoeide hij zich met de bouw en al improviserend veranderde hij alles. Hij woonde 16 jaar als een kluizenaar op de bouwplaats en ligt begraven in de crypte. Bij zijn dood was slechts één toren van de geboortefaçade voltooid. Na de burgeroorlog werden er meer afgebouwd, volgens het ontwerp van Gaudí. Het werk, gefinancierd met publieke bijdragen, duurt tot op de dag van vandaag voort. De bezichtiging van de Sagrada Familia is absoluut de moeite waard..

Park Güell
Het beroemde stadspark Park Güell werd door Gaudi in opdracht van de industrieel Eusebi Güell aangelegd vanaf 1900.  Gaudí baseerde het park op zijn idee over een op de natuur geïnspireerde architectuur. Dit is terug te zienin de tot met gesteente bezette pergola's, harmonieus in het landschap geïntegreerde trappen, paden en golvende, veelkleurige, mozaïekversieringen, waarmee Gaudí zijn sociale engagement laat zien. Een heerlijk recreatiepark om te picknicken of een drankje te doen.

De Ramblas en de Gotische Wijk
De Ramblas is dé beroemdste straat van Barcelona en een wandeling over de Ramblas is dus een must tijdens het bezoek aan Barcelona. De 1200m lange straat loopt vanaf het centrale Plaça Catalunya tot aan de Middellandse zee. Toen Barcelona nog niet groter was dan de gotische wijk stonden hier de stadsmuren. De historische centrumwijken El Gótico en El Raval mogen ook niet ontbreken voor het authentieke hostorische gevoel van de stad.

Excursie suggesties

Barcelona Highlights per fiets
Stap onder leiding van een Nederlandse gids op de fiets en ontdek Barcelona op interactieve manier. De fietstour start vlakbij de Ramblas en daar vandaan fietst uw groep langs de klassieke bezienswaardigheden van Barcelona. Bovendien nemen we u en uw collega's mee naar plekjes die niet in de reisgidsen staan, maar Barcelona juist zo bijzonder maken. U krijgt van de gids de leukste verhalen, anekdotes en tips te horen over de Catalaanse metropool.

Rondleiding bij Torres Wijngoed
Vilafranca del Penedès is de bakermat van de wereldberoemde Torres wijnen. U gaat op ontdekkingstocht over het landgoed. U rijdt met een treintje rond en bezoekt alle gebouwen, installaties, wijnkelders en geniet van een schitterende demonstratie en een proeverij.

Camp Nou – Barcelona Stadion
Camp Nou, het domein van FC Barcelona, is het grootste voetbalstadion van Europa. Het clubmuseum, twee verdiepingen met memorabilia en trofeeën en een souvenirwinkel, is één van de populairste musea van Barcelona. De Camp Nou Experience omvat een bezoek aan het museum, een kijkje in de kleedkamers, de kapel, spelerstunnel, perskamer, de skybox van de directeur.

Flamenco Show
Een leuke en bijzondere ervaring is het bijwonen van een Flamenco Show, in Montjuic in het Poble Espanyol. In authentieke Andalusische stijl en geniet u van een diner uit de Catalaanse & Andalusische keuken. Tijdens de show geniet u van de passie en ritmes van de meest belangrijke stijlen van de flamenco.

Met uw reisgroep goed verzekerd op reis naar Barcelona? Dat kan!
Ons bedrijf is aangesloten bij SGRZ. De garantie van SGRZ geldt voor haar deelnemers aan opdrachtgevers verkochte reisovereenkomsten, overeenkomsten van vervoer (excl. luchtvervoer), overeenkomsten van verblijf. Dit certificaat geeft uitsluitend recht op uitkering indien ook wordt voldaan aan het gestelde in artikelen 3 en 5 van de garantieregeling. Of een reisorganisatie bij SGRZ is aangesloten, kunt u controleren via www.sgrz.nl.


terug-banner.png
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
08:04:41 | 0,04 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch