naar Homepagina
  1. Een groepsreis naar Londen organiseren?

Een groepsreis naar Londen organiseren?U moet er eens in uw leven geweest zijn, Londen! Londen is uitermate geschikt als bestemming voor ene groepsreis met gezelschap. Londen bied ontzettend veel mogelijkheden. De cultuurliefhebber kan hier zijn hart ophalen, maar ook shop-liefhebbers komen aan hun trekken. We kunnen een mooi programma aanbieden met o.a. een boottocht over de Theems en een interessante stadswandeling met Nederlandstalige gids. Ook hebben wij contacten met verschillende restaurants waar u met uw gezelschap kunt dineren. Er blijft voldoende vrije tijd over tijdens deze reis om op eigen gelegenheid deze stad te bekijken. Wij brengen u overal heen met onze comfortabele touringcars, wij boeken een fijn bed in een prachtig hotel die u van ontbijt voorziet én wij verzorgen de leukste excursies. Naar Londen met Bolderman.nl is altijd een succes! Kortom: een bestemming met vele mogelijkheden!

Highlights in Londen:

Buckingham Palace

Dit paleis is niet alleen een onderkomen voor de Britse Royals. Het is ook een kunstgalerij, een toeristische attractie en werkplek voor ongeveer 450 personen. De wisseling van de wacht is een ware attractie en kenmerkend voor de Britse Paleizen. Deze ceremonie op het voorplein gebeurt eenmaal per dag en in de winter om de dag.

Palace of Westminster & Big Ben
Dit parlementshuis staat aan de oever van de Theems. Oudste stukken van dit gebouw dateren uit 1097. Het telt ongeveer 1100 kamers, 100 trappen en zo’n 3 kilometer aan gangen. In dit enorme gebouw zit ook de 96 meter hoge klokkentoren die sinds 2012 ‘Elizabeth Tower’ heet. Dit ter ere van het zestigjarige jubileum van de Briste vorstin. In de klokkentoren hangt de 13,7 ton wegende klok ‘Big Ben’.

London Eye
Tegenover het Palace of Westminster staat dit enorm hoge reuzenrad aan de zuidelijke oever van de Theems. Een rit duurt ongeveer 30 minuten en biedt zo een spectaculair uitzicht over Londen. Houd wel rekening met lange wachtrijen, zeker als het mooi weer is. We kunnen voortijdig kaartjes voor u regelen wat de wachttijd inkort.

Excursie suggesties

Wandeling St. James en Mayfair door Nederlandssprekende gids
Tijdens deze uiterst interessante wandeling is er veel aandacht voor historie en cultuur. U komt langs de politieke en religieuze machtscentra van de stad, zoals het House of Parliament en de bijbehorende Big Ben. Maar ook de prachtige gotische Westminster Abbey, 10 Downing Street en Buckingham Palace. Dit is het Londen van de ansichtkaarten.

Greenwich Market London
Wilt u eens iets anders dan de veelgenoemde highlights van Londen? De chauffeur haalt u uit de hectiek van de stad en brengt u naar Greenwich Village. Gelegen ten zuidoosten van Central London. U kunt natuurlijk de meridiaan van Greenwich bekijken die honderd jaar geleden de nulmeridiaan was, vanaf dit punt wordt ook de wereldtijd gehanteerd. Ook kunt een bezoekje brengen aan de foodmarket van Greenwich waar u specialiteiten kan proeven uit diverse landen, zeker een bezoekje waard!

Boottocht over de Theems
Bekijk Londen op een geheel andere manier, namelijk vanaf de rivier de Theems! Tijdens een 1 uur durende boottocht krijgt u alles te horen over de bezienswaardigheden die we passeren.

Met uw reisgroep goed verzekerd op reis naar Londen? Dat kan!
Ons bedrijf is aangesloten bij SGRZ. De garantie van SGRZ geldt voor haar deelnemers aan opdrachtgevers verkochte reisovereenkomsten, overeenkomsten van vervoer (excl. luchtvervoer), overeenkomsten van verblijf. Dit certificaat geeft uitsluitend recht op uitkering indien ook wordt voldaan aan het gestelde in artikelen 3 en 5 van de garantieregeling. Of een reisorganisatie bij SGRZ is aangesloten, kunt u controleren via www.sgrz.nl.


terug-banner.png
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
03:30:35 | 0,05 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch