naar Homepagina
  1. Een groepsreis naar Rome organiseren?

Een groepsreis naar Rome organiseren?Rome zien en sterven zei men vroeger. Ontdek tijdens een besloten groepsreis dit geweldige openluchtmuseum. Wij nemen u mee naar de mooiste en meest bijzondere plekjes van de Italiaanse hoofdstad. Wat u zeker moet zien? Castel San Angelo, Vaticaanstad en de Sixtijnse Kapel natuurlijk. Maar ook het Forum Romanum, het Colosseum en de Trevi fontein. Wilt u ook minder bekende highlights zien? Laat Bolderman Groepsreizen een culinaire tour of fietstocht organiseren. Maar geniet ook van de vele trendy winkels, gezellige terrasjes, hippe uitgaansgelegenheden en een keuken om uw vingers bij af te likken. Er blijft voldoende vrije tijd over tijdens deze reis om op eigen gelegenheid deze stad te bekijken. Wij verzorgen de vliegreis en brengen u overal heen met comfortabele vervoersmiddelen, wij boeken een fijn bed in een prachtig hotel die u van ontbijt voorziet én wij verzorgen de leukste excursies en etentjes in de beste restaurants. Proef de bijzondere sfeer van La Dolce Vita!

Highlights in Rome:

Colloseum
Een van der symbolen van Rome en één van de zeven wereldwonderen. Dit grootse amfitheater kent een lange en glorieuze geschiedenis; het ademt alle majesteit van het oude Rome". De plek waar in het Romeinse Rijk ‘brood & spelen’ werden georganiserd om het volk tevreden te houden. Beroemd om de gladiatorengevechten, exotische dieren en entertainment met muziek en andere podiumkunsten.

Forum Romanum
Een van de grote highlights, het Forum Romanum, was het centrum van het oude keizerlijke Rome. Vandaag de dag herreineren ruïnes van triomfbogen, tempels en basilieken ons aan die hoogtijdagen. Hier vonden triomfantelijke processies plaats na grote veldslagen, werden verkiezingen gehouden en huisde de Senaat.

Het Vaticaan, St. Pietersplein & St. Pieter
Midden in Rome ligt de kleinste onafhankelijke staat ter wereld, Vaticaanstad. De zetel van de Paus, die zijn officiële residentie heeft in het Apostolisch Paleis. Vaticaanstad, met haar musea, paleizen en natuurlijk het imposante St. Pietersplein en  St. Pieter, de grootste kerk van het Christendom, staat sinds 1984 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Excursie suggesties

Stadswandeling of fietstocht Rome
In Rome komt u tijdens uw groepsreis ogen te kort. Er is zo veel te zien. Neem uw groep daarom mee tijdens een stadswandeling o.l.v. een Nederlandstalige gids. Zo ziet en hoort u veel over de diverse de bezienswaardigheden en komt u op plekken die u anders misschien voorbij loopt. Het is ook mogelijk om een bepaald thema te koppelen aan de wandeling. Bijvoorbeeld Klassiek Rome, Barok Rome, een architectuurwandeling of avondwandeling. Heeft u andere wensen? Uiteraard kunnen wij een wandeling samenstellen op basis van uw wensen.

Vaticaanse Musea
Een bezoek aan de Vaticaanse Musea, gevestigd in de Apostolische paleizen, met de kunstschatten van het Vaticaan mag niet ontbreken. De speciale collectie is in de loop der eeuwen ontstaan doordat pausen kunstwerken aankochten of veroverden. Onder paus Sixtus IV della Rovere, tevens opdrachtgever tot de bouw van de Sixtijnse Kapel, werd de aanzet gegeven tot de bouw van het eerste museum. De voornaamste publiekstrekkers zijn het Museo Pio-Clementino, de Stanze van Raphaël, de Sixtijnse Kapel en de Pinacoteca.

Wijnproeverij Frascati - inclusief rondleiding
Natuurlijk mag een proeverij van de beroemde Italiaanse wijnen en olijfoliën niet ontbreken. Het kan tijdens dit bijzondere uitstapje naar een typisch Italiaanse wijnkelder in Castelli (ca. 15km van het centrum van Rome). Het gebied van de Frascatiwijnen. Tijdens een wijnproeverij en rondleiding leert u alles over echte Frascatiwijnen en extra virgin olijfolie gecombineerd met kaas en salami.

Met uw reisgroep goed verzekerd op reis naar Rome? Dat kan!
Ons bedrijf is aangesloten bij SGRZ. De garantie van SGRZ geldt voor haar deelnemers aan opdrachtgevers verkochte reisovereenkomsten, overeenkomsten van vervoer (excl. luchtvervoer), overeenkomsten van verblijf. Dit certificaat geeft uitsluitend recht op uitkering indien ook wordt voldaan aan het gestelde in artikelen 3 en 5 van de garantieregeling. Of een reisorganisatie bij SGRZ is aangesloten, kunt u controleren via www.sgrz.nl.


terug-banner.png
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
16:22:19 | 0,06 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch