Boek uw rondreis bij Bolderman

Bent u liever niet verbonden aan één stad tijdens uw busreis en wilt u juist meerdere steden of meerdere landen bezoeken? Dan is een rondreis met Bolderman zeker iets voor u! Bolderman biedt u een groot aanbod aan rondreizen. De bestemmingen zijn erg divers, ontdek het veelzijdige Engeland of het prachtige Kroatië. Voor elke reiziger zit er wel een passende bestemming tussen.

Kies uw bestemming
De rondreizen bij Bolderman hebben verschillende reisduren. Zo maakt u al een rondreis vanaf 8 dagen. Wilt u uw bestemming echt goed leren kennen? Dan kunt u er ook voor kiezen om een rondreis te maken van 15 of 17 dagen afhankelijk van uw bestemming.
Gaat uw busreis naar de Spaanse zon of naar de mooiste fjorden van Noorwegen? De keuze is aan u! Wij zorgen ervoor dat uw reis tot in de puntjes wordt geregeld, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw welverdiende vakantie.

Ga mee met excursies of trek uw eigen plan
Tijdens een rondreis kunt u zelf bepalen of u aan een excursie deelneemt of dat u de dag zelf indeelt. Het is ook mogelijk om bij een rondreis specifieke excursies los bij te boeken. Bij alle reizen wordt er altijd rekening gehouden met voldoende vrije tijd zodat u de dag zelf kunt indelen. U kunt bijvoorbeeld een dagje bij het hotel verblijven of u gaat een stukje wandelen in de omgeving.

Bolderman klassiekers
Wij bieden u een breed aanbod aan rondreizen. Daarom zetten wij hier graag onze klassiekers voor u op een rijtje:
  1. 10 dagen Rondreis Noorwegen
    Noorwegen is het land van bossen, bergen, watervallen, meren en gletsjers. De ene keer vlak en vriendelijk en dan plotseling ruig en indrukwekkend, maar altijd kleurrijk. Tijdens deze prachtige rondreis Noorwegen ziet u de bekende Geirangerfjord. U doet hier onvergetelijke indrukken op. Maar ook andere facetten van het Noorse landschap krijgt u tijdens deze prachtige rondreis Noorwegen te zien, zoals de hoogvlakten, lieflijke dalen en interessante steden zoals Oslo, Hamar en Lillehammer. De heen- en terugreis zijn op zich al een belevenis op één van de luxe ferryschepen van TT-Line.
 
  1. 12 dagen Rondreis Berlijn, Praag, Boedapest en Wenen
    Tijdens deze rondreis nemen we u mee naar de absolute hoogtepunten van Midden-Europa, de vier hoofdsteden van formaat: Berlijn, Praag, Boedapest en Wenen. Een reis boordevol roemrijke historie en oude cultuurschatten. Berlijn, een stad met een turbulent verleden. Praag, de Gouden stad zoals de hoofdstad van Tsjechië vaak wordt genoemd, in tweeën gesplitst door de rivier de Moldau, met de imposante Praagse Burcht en haar pittoreske straatjes. Ook de stad Boedapest staat met deze reis op ons programma. In de stadsdelen Buda en Pest, gelegen aan weerszijden van de oevers van de Donau en met elkaar verbonden door fraaie bruggen, vinden we vele bezienswaardigheden. Tot slot bezoeken we de hoofdstad van Oostenrijk, Wenen. De stad van de Habsburgers en de wereldberoemde componisten Strauss en Mozart. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om een avondconcert in een van de prachtige gebouwen van Wenen bij te wonen.
 
  1. 15 dagen Rondreis Spanje en Portugal
    Spanje en Portugal, landen van hartstocht en hoffelijkheid. Reist u mee naar het Iberische schiereiland met zijn vele hoogtepunten tijdens deze prachtige rondreis Spanje en Portugal. In Spanje zien we o.a. de Spaanse Hoogvlakte met de hoofdstad Madrid, het historische Burgos en de universiteitsstad Salamanca. Portugal is een land met een grote verscheidenheid in zowel landschap als stedenschoon. We rijden door de wijnbouwgebieden en proeven natuurlijk de bekende portwijnen. We bezoeken ook beroemde steden als Porto, een oude handelsstad, en Lissabon, dat prachtig is gelegen op de heuvels aan de rivier de Taag.
 
  1. 12 dagen Rondreis Kroatië
    In Kroatië neemt Bolderman u tijdens de rondreis mee naar de absolute hoogtepunten van dit prachtige land. De reis begint op het schiereiland Istrië en vervolgens gaat u via de Kroatische kust van plaats naar plaats. Zeer interessante steden en pittoreske plaatsjes, vaak daterend uit de Venetiaanse en Romeinse tijd en gelegen in een schitterende natuur, zorgen voor een onvergetelijke reis. Vanuit verschillende hotels bezoekt u steden zoals Zadar, Trogir, Split en Dubrovnik. Ook het Nationaal Park Krka met zijn watervallen en het eiland Korčula staan deze reis op het programma. Deze prachtige rondreis zult u niet snel vergeten!
Benieuwd naar al onze rondreizen? Bekijk ze hier!
 
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
00:04:50 | 0,05 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch