telefoon 0318 - 58 09 58
ma. - vr.: 09:00 - 17:30 zat.: 10:00 - 16:00
Naar 'mijn reis' omgeving
naar Homepagina
  1. Nieuwe Bolderman reizen in 2022!

Nieuwe Bolderman reizen in 2022!

Dit jaar hebben wij weer ons best gedaan om voor u een aantal nieuwe reizen in elkaar te zetten. In totaal hebben wij zeven nieuwe reizen mogen toevoegen. Elk met hun eigen hoogtepunten. Om u alvast een indruk te geven van de nieuwe reizen, hebben wij ze hieronder voor u op een rijtje gezet! Zwaaien wij u binnenkort uit naar één van onze nieuwe reizen?

5 dagen Hoogtepunten van de Harz all-inclusive
Bolderman brengt u met de bus naar het hoogste middelgebergte van Noord-Duitsland, de Harz. Dit gebied heeft een zeer grote rijkdom aan plant- en diersoorten. De natuur in de Harz is adembenemend. Uitgestrekte bossen, hoogvlaktes, watervallen, stuwmeren, beken en diepe dalen met wilde rivieren, u vindt het er allemaal. De hoogste berg van de Harz is 1141 meter, deze berg wordt ook wel de Brocken genoemd. Met een historisch treintje kunt u de berg opklimmen om van het uitzicht te genieten. Naast de wonderschone natuur, bezoekt u ook een aantal boeiende plaatsen zoals, Goslar, Quedlinburg en Hameln. Tijdens deze excursiereis geniet u van een heerlijk all-inclusive arrangement.

5 dagen Het Zwarte Woud en de Vogezen light all-inclusive
Het Zwarte Woud behoort tot één van de mooiste streken van Duitsland en Bolderman laat u hier graag kennis mee maken! De donkere sparrenbossen, bergen en dalen, heldere meren en natuurlijk karakteristieke dorpjes hebben allen hun aantrekkingskracht. Deze light all-inclusive excursiereis wordt gecombineerd met de Vogezen, voor vele ook wel het mooiste gebied van Frankrijk. Ook een bezoek aan de oude binnenstad van Colmar staat op de planning en we brengen een bezoek aan het middeleeuwse Kasteel Haut-Kœnigsbourg.

8 dagen Zwarte Woud en de Vogezen light all-inclusive
Ontdek tijdens deze nieuwe light all-inclusive excursiereis het Zwarte Woud en de Vogezen. Tijdens deze reis ontdekt u de schitterende natuur, de prachtige steden en de lieflijke dorpjes van deze twee regio’s. Over de mooiste routes en bergpassen nemen wij u mee naar de steden Straatsburg en Freiburg. Daarnaast maakt u ook een prachtige tocht over de Route des Vins. Tijdens deze busreis verblijft u in het gezellige familiehotel Bären, waar u geniet van heerlijke maaltijden, gratis drankjes in de avond en leuke avondprogramma’s!

10 dagen Nauders in Tirol en Bernina Express
Op het drielandenpunt van Oostenrijk, Zwitserland en Italië, omgeven door meer dan 3.000 meter hoge alpentoppen, ligt Nauders. Vanuit Nauders gaat u de schitterende bergwereld leren kennen. Wij laten u graag genieten van de imposante bergpassen, de lieflijke dalen en de kraakheldere meren. In Italië proeft u de mediterraanse sfeer en kunt u een tocht maken met één van de beroemdste spoorlijnen ter wereld: de Bernina Express.

8 dagen Rome en Florence
Deze excursiereis combineert het cultuurrijke Florence met de eeuwige stad Rome. Florence staat bekend als echt kunststad, Florence lijkt ook wel één groot openluchtmuseum. In Rome vindt u de meest prachtige bouwwerken en monumenten. En op één van de sfeervolle pleinen kunt u op een gezellig terrasje een drankje nuttigen. Het Vaticaan bepaalt het gezicht van het Christelijk Rome, met de wereldberoemde St. Pieter en de Sixtijnse kapel. Ga mee en geniet van twee mooie steden met deze 8-daagse excursiereis naar Rome en Florence!

12 dagen Devon, Cornwall en Dorset
Bolderman Excursiereizen neemt u mee naar de prachtige Engelse graafschappen Devon, Cornwall en Dorset. Het landschap van Devon is groen en lieflijk. Tussen de kustlijnen in het noorden en zuiden ligt in het heuvellandschap voornamelijk landbouwgebied. Devon kent twee Nationale Parken, te weten Dartmoor en Exmoor. Cornwall heeft daarentegen een ruig en vaak nog ongerept landschap en kent een zeeklimaat met relatief zachte winters. Omdat het er zelden of nooit vriest, groeien er vele soorten (geïmporteerde) subtropische planten en palmen. We bezoeken tijdens deze busreis naar Devon, Cornwall en Dorset het prachtige Eden Project met het grootste overdekte regenwoud ter wereld. Ook de kust van Dorset is de moeite waard met de bekende badplaatsen als Brighton en Bournemouth. Laat u aangenaam verrassen tijdens deze prachtige busreis naar het zuidwesten van Engeland.

12 dagen Toscane, Bloemenrivièra, Cinque Terre en de Côte d'Azur
Deze Bolderman busreis combineert een bezoek aan het prachtige Toscane met een verblijf aan de schitterende Bloemenrivièra en Côte d'Azur. We beginnen deze busreis door Italië in het prachtige Toscane, Montecatini Terme. We brengen natuurlijk een bezoek aan Florence, maar ook Lucca staat op het programma. Onze tweede bestemming deze reis is Diano Marina. Vanuit deze gezellige badplaats brengen we o.a. een bezoek aan het vorstendom Monaco. Ook een mooie tocht langs de Côte d’Azur staat op het programma. Kortom, weer een geweldige Bolderman excursiereis naar Italië, die u niet snel zult vergeten.

Benieuwd geworden welke reizen wij nog meer aanbieden? Bekijk ze hier!
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 005225887 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
10:27:45 | 0,06 | bolderman | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch