naar Homepagina
  1. De echte Bolderman-klassiekers op een rij!

De echte Bolderman-klassiekers op een rij!

Al jaren organiseert Bolderman voor u de mooiste excursie- en rondreizen. Elke reis is uniek en heeft zijn eigen hoogtepunten. Enkele reizen blijven elk jaar weer favoriet bij onze reizigers. Af en toe passen we de reis aan, om nog beter in te kunnen spelen op de behoefte van onze klant. Wij laten u graag kennis maken met een aantal van onze klassiekers.

Bolderman-klassiekers in Italië
We beginnen in Italië, waar wij u met onze busreis naar het Gardameer brengen. Dit meer is het grootste en romantische bergmeer van Europa, wellicht dat u er wel eens iets over gehoord heeft. Vanuit het plaatsje Garda gaat u de omgeving verder verkennen en bezoekt u onder andere de steden Verona en Venetië.
Naast het Gardameer brengt Bolderman u ook graag naar de Italiaanse Bloemenriviera. De Bloemenriviera ligt gelegen tussen Frankrijk en Toscane en heeft een azuurblauwe kuststrook aan de Middellandse Zee.

Altijd genieten in het prachtige Oostenrijk
In Oostenrijk zijn er meerdere top bestemmingen om met een busreis naar toe te gaan. Bolderman bezorgd u een onvergetelijke vakantie waarbij u tijdens de reis ook gebruik maakt van verschillende treinen. Vanuit de trein heeft u een schitterend uitzicht over het natuurlandschap van Oostenrijk!
Zoekt u graag de zon op als u op vakantie gaat? Boek dan uw reis naar het zonnige Karinthië! Deze provincie ligt in het zuiden van Oostenrijk, hier is de meeste zon te vinden. De imposante bergen, de 200 meren, de groene dalen en de vele beekjes kenmeren de prachtige natuur in Karinthië!

Het geliefde Kroatië!
Ook in Kroatië kunt u uw hart ophalen in de schitterende natuur. Bolderman brengt u graag met een goed verzorgde busreis naar het schiereiland Istrië! Vanuit Opatija start het afwisselende excursieprogramma op de zogeheten Bloemenriviera. Deze naam is te danken aan de subtropische bloemen en planten, die vrijwel altijd in bloei staan. Door de hoge bergen in het noorden, worden de bloemen beschermd tegen de koude wind. De druipsteengrotten van Postojna en de Plitvice Meren zullen de hoogtepunten zijn van deze onvergetelijke reis.

Een afwisselende vakantie in Duitsland
Bolderman laat u graag de afwisselende gebieden in Duitsland zien. Cultuur en natuur worden afgewisseld tijdens een vakantie in Duitsland, voor elk wat wils, kunt u wel zeggen. Geniet bijvoorbeeld all-inclusive in het Sauerland. Naast de mooie excursies van deze reis, kunt u ook optimaal genieten van het all-inclusive pakket.
Maakt u liever een stedentripje? Dan is Berlijn hier een uitstekende stad voor! U heeft de keuze om in vier of vijf dagen deze stad te ontdekken onder leiding van een Nederlandssprekende gids. Ook heeft u nog de keuze om in een Van der Valk Hotel te verblijven!

Benieuwd naar al onze reizen? Bekijk ze hier!
Telefoon 0318 - 58 09 58
Openingstijden
Ma t/m Vr
Zaterdag
Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
Email info@bolderman.nl
Telefoon +31 (0)318 58 09 58
KVK Utrecht 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL73 RABO 0315 2893 84
15:45:02 | 0,05 | bolderman | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch